Afaceri de vanzare

RBE.RO – prima si cea mai complexa platforma care promoveaza afaceri de vanzare si servicii de consultanta pentru vanzarea afacerii

Asiguram proprietarilor de firme interesati sa-si vanda afacerea asistenta si consultanta de specialitate pe tot parcursul procesului de vanzare.

afaceri de vanzare

Afaceri de Vanzare in Romania

Bursa Romana de Afaceri a dezvoltat propriul sistem de lucru, prin care isi sprijina membrii si partenerii de afaceri sa inteleaga mai bine ce presupune vanzarea afacerii, inainte de a lansa in piata propunerea de vanzare.

In cadrul unei sedinte initiale de consultanta, puteti beneficia de o evaluare a situatiei existente a afacerii, evaluarea nivelului de pregatire pentru vanzare al firmei, estimarea valorii afacerii si recomandari cu privire la pasii care trebuie urmati intr-un proces de vanzare a afacerii.

Investitorii identifica prin noi afaceri de vanzare in Romania

Programarea sedintei de consultanta se poate face la telefon 021-266.56.77 sau prin email la: office@rbe.ro

Brokerii de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri pot prelua mandatul de vanzare al afacerii si asigura clientului atat intermedierea vanzarii, cat si consultanta necesara.

Listarea de Afaceri de Vanzare, Propuneri si Oportunitati de Afaceri in platforma RBE Connect este Gratuita.

Ne rezervam dreptul de a permite doar listarea propunerilor reale si actuale.

Pentru un impact maxim, tine cont de cele cinci recomandari cheie in redactarea solicitarilor tale de afaceri.

Cauta afaceri profitabile de vanzare!

Daca esti interesat de cumpararea unei afaceri, ai ajuns in locul potrivit. Foloseste caseta de cautare de mai jos pentru a identifica afaceri de vanzare profitabile din cele mai diverse sectoare de activitate: de la comert si industrie, pana la imobiliare, servicii si turism.

Anunturi Oportunitati de Afaceri, Vanzari - Cumparari afaceri, Export etc

Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Firma de preucrarea lemnului un Judetul Harghita cu 2.5 ha Fabrica are 1500 mp cu 3 nivele, pentru uscarea materialelor lemnoase 150 mc , 500 mp acoperire , remiza pompier , curte betonat , cazane , compresoare etc. Se pot face prinzi lipite , panouri , mobila etc  Pretul este negociabil
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Societate specializata in BPO , activitate principala vanzarile , door to door dar si prin callcenter . Experienta in telesales de peste 6 ani , cu contracte in derulare cu comanii importante furnizoare de servicii pe piata din Romania dar si in strainatate , inclusiv produse financiare . Societa...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere, Parteneriat Strategic, Parteneriat Financiar, Gasire Reprezentant / Distribuitor, Cooperare in productie, Alt tip de parteneriat
Fabrică se situează în județul Covasna, România, o zonă fără factori poluanți și renumită pentru izvoare bogate în minerale. Fabrică este modernă, complet utilată, incintă a fost remenajata, renovată și restaurată recent.   Clădirea fabricii este amenajată conform tuturor standardelor UE. -...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere, Parteneriat Financiar
23660101_507193946313386_1281733459_o.jpg
Vand afacere la cheie, societate cu bilant pe plus si fara datorii. Magazinul este functional din 2008 si este complet utilat cu tot ce este necesar: avize, aprobari, sistem antiefractie si video propriu (camere de supraveghere, DVR), mobila, casa de marcat cu program prin calculator, 3 frigidere...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Sunt afisate listingurile de la 1 - 4 , dintr-un total de 52

Anunturi vanzare firme

1 - 3 din 199

Contacteaza-ne acum:

BURSA ROMANA DE AFACERI ofera partenerilor sai acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, afaceri de vanzare, oportunitati si idei de afaceri.

Vanzare / cumparare afaceri profitabile la cheie

RBE Connect este platforma online de business matchmaking care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor precum si vanzarea / cumpararea de afaceri profitabile la cheie.

Pe platforma noastra puteti gasi afaceri de vanzare, solicitari de parteneriate de la firme romanesti si straine precum si informatii de afaceri necesare oricarei companii.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, afaceri de vanzare in Romania si strainatate, parteneri si oportunitati de afaceri.

afaceri de vanzare imobiliare apartamente birouri cladiri blocuri

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account