Afaceri de vanzare

RBE.RO – prima si cea mai complexa platforma care promoveaza afaceri de vanzare si servicii de consultanta pentru vanzarea afacerii

Asiguram proprietarilor de firme interesati sa-si vanda afacerea asistenta si consultanta de specialitate pe tot parcursul procesului de vanzare.

afaceri de vanzare

Afaceri de Vanzare in Romania

Bursa Romana de Afaceri a dezvoltat propriul sistem de lucru, prin care isi sprijina membrii si partenerii de afaceri sa inteleaga mai bine ce presupune vanzarea afacerii, inainte de a lansa in piata propunerea de vanzare.

In cadrul unei sedinte initiale de consultanta, puteti beneficia de o evaluare a situatiei existente a afacerii, evaluarea nivelului de pregatire pentru vanzare al firmei, estimarea valorii afacerii si recomandari cu privire la pasii care trebuie urmati intr-un proces de vanzare a afacerii.

Investitorii identifica prin noi afaceri de vanzare in Romania

Programarea sedintei de consultanta se poate face la telefon 021-266.56.77 sau prin email la: office@rbe.ro

Brokerii de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri pot prelua mandatul de vanzare al afacerii si asigura clientului atat intermedierea vanzarii, cat si consultanta necesara.

Listarea de Afaceri de Vanzare, Propuneri si Oportunitati de Afaceri in platforma RBE Connect este Gratuita.

Ne rezervam dreptul de a permite doar listarea propunerilor reale si actuale.

Pentru un impact maxim, tine cont de cele cinci recomandari cheie in redactarea solicitarilor tale de afaceri.

Cauta afaceri profitabile de vanzare!

Daca esti interesat de cumpararea unei afaceri, ai ajuns in locul potrivit. Foloseste caseta de cautare de mai jos pentru a identifica afaceri de vanzare profitabile din cele mai diverse sectoare de activitate: de la comert si industrie, pana la imobiliare, servicii si turism.

Anunturi vanzare firme

1 - 7 din 199

Contacteaza-ne acum:

BURSA ROMANA DE AFACERI ofera partenerilor sai acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, afaceri de vanzare, oportunitati si idei de afaceri.

Vanzare / cumparare afaceri profitabile la cheie

RBE Connect este platforma online de business matchmaking care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor precum si vanzarea / cumpararea de afaceri profitabile la cheie.

Pe platforma noastra puteti gasi afaceri de vanzare, solicitari de parteneriate de la firme romanesti si straine precum si informatii de afaceri necesare oricarei companii.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, afaceri de vanzare in Romania si strainatate, parteneri si oportunitati de afaceri.

afaceri de vanzare imobiliare apartamente birouri cladiri blocuri

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account