Valentin PREDA – presedintele Bursei Romane de Afaceri, invitat ca speaker la Prima Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Business Diplomacy Valentin PREDA la Conferinta Internationala Diplomatia in Afaceri Windesheim University Bursa Romana de Afaceri

Valentin PREDA  – presedintele Bursei Romane de Afaceri, invitat ca speaker la Prima Conferinta Internationala de Business Diplomacy.

Evenimentul va avea loc in data de 4 decembrie 2015 la Universitatea de Stiinte Aplicate Windesheim din Zwolle – Olanda.

Invitatia vine in contextul in care Bursa Romana de Afaceri a demarat un program de formare de experti in Business Diplomacy. Primul astfel de workshop a fost organizat de Bursa Romana de Afaceri in vara anului 2015 la Bucuresti, cu participarea unor membri marcanti ai corpului diplomatic strain acreditat la Bucuresti.

Valentin va sustine in cadrul Conferintei, o prezentare cu tema” Business Diplomacy is equally important for the multinational’s global expansion as it is for the local companies’ survival „.

Prezentarea va scoate in evidenta importanta diplomatiei in afacerile internationale, atat pentru internationalizarea afacerilor dar si pentru dezvoltarea afacerilor in tara de origine, prin parteneriate cu firme straine.

Utilizarea in afaceri a tehnicilor, resurselor si instrumentelor specifice pana nu demult doar Diplomatiei, este cruciala pentru oamenii de afaceri care intereactioneaza sau pot concura cu afacerile internationale.

Este o chestiune de supravietuire, in contextul in care companiile multinationale utilizeaza in mod curent pentru cucerirea de noi piete, astfel de resurse si instrumente.

Alocutiunea lui Valentin PREDA aduce in discutie solutiile pe care oamenii de afaceri romani, nevoiti sa isi desfasoare businessul intr-un mediu economic local dominat de capitalul strain (peste 83% din totalul cifrei de afaceri a companiilor (nebancare) din Romania este realizat de companii cu capital majoritar strain), le au la dispozitie pentru a supravietui.

Este binecunoscut faptul ca ponderea capitalului romanesc in economie este intr-o continua scadere, caderea accentuandu-se in ultimul an de zile.

Conferinta Internationala de Business Diplomacy din Olanda, va avea loc in data de 4 Decembrie 2015, si va reuni specialisti de renume international in domeniul Diplomatiei, Diplomatiei Economice, Diplomatiei Comerciale, diplomatiei Corporatiste si nu in ultimul rand in cel al Business Diplomacy.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

Presedintele RBEConnect Valentin PREDA , speaker la Prima Conferinta Internationala de Business Diplomacy

 

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account