Orice Business Leader trebuie sa devina un Diplomat! 29 martie Hotel Grand Continental, prima conferinta de Business Diplomacy din Romania. Inscrie-te si tu!

Business Diplomacy

Speakerii invitati la prima conferinta BUSINESS DIPLOMACY din Romania http://globalbusinessconnect.rbe.ro , pe care Bursa Romana de Afaceri o organizeaza in data de 29 Martie la Bucuresti, iti vor destainui cum tehnicile exclusiv utilizate pana de curand doar de diplomatii de cariera pentru a rezolva si negocia probleme de stat, sunt astazi folosite de oamenii de afaceri de succes pentru a-si atinge obiectivele si rezolva problemele.

Evenimentul este recomandat antreprenorilor si oamenilor de afaceri, managerilor companiilor multinationale, decidentilor din companii, responsabililor cu relatiile internationale din diverse organizatii nationale si internationale si nu in ultimul rand diplomatilor sau celor care doresc o cariera in diplomatie.

In contextul globalizarii afacerilor si al luptei pentru piete si clienti, decidentii in afaceri trebuie sa isi gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi.

Afacerile sunt afectate de evolutiile de pe scena internationala, mediul de afaceri fiind – datorita unor factori si riscuri noi –  mai schimbator si impredictibil ca niciodata. Este adevarat ca acesti factori creeaza vulnerabilitati, dar si oportunitati.

Paradigmele de business se schimba des, fiind sensibil influentate de factori tehnologici, economici, sociali, si geopolitici globali.

Companiile trebuie sa colaboreze cu guverne si diplomati straini, ONG-uri si alte grupuri de influenta economica locala si internationala, pentru a-si mentine locul in piata si a-si rezolva problemele – a caror solutionare nu mai sta doar in puterea lor.

Pentru a minimiza riscurile si proteja interesele pe piete, companiile trebuie sa-si dezvolte competente interne pentru crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt cu factori guvernamentali si neguvernamentali sofisticati, influenti si relevanti pentru activitatea companiei. Acest lucru necesita o cunoastre profunda si actualizata a ceeace numim Business Diplomacy.

Expertul britanic in Diplomatia in Afaceri Shaun RIORDAN, Ambasadorul Sergiu CELAC, Dumitru MIRON, Mihai IONESCU şi Valentin PREDA iti vor deschide orizonturile cunoasterii unor tehnici fara de care un om de afaceri modern nu va putea evolua in lumea globala care iata – pana sa ajungem noi la ea, a venit ea peste noi.

 

Inscrieri la http://globalbusinessconnect.rbe.ro

Business Diplomacy Conference

1 Comentariu

Comentariile sunt inchise.

  1. […] pregatire a executivilor din companiile din Romania ca diplomati in afaceri, prin programul nostru Business Diplomacy. Implicarea mediului universitar in dezvoltarea acestui program si pentru tineri, este foarte […]

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account