Participarea ecoHORNET la targul BIOMASS de la Brno 3-7 Aprilie 2016, un real succes facilitat de Bursa Romana de Afaceri

centrale termice

In calitatea sa de reprezentant oficial pentru Romania al BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri a facilitat prezenta ecoHORNET la targul international de la Brno care s-a desfasurat in perioada 3-7 aprilie 2016

Aici vezi toate targurile si expozitiile la care Bursa Romana de Afaceri iti poate facilita accesul.

***

Mai jos, declaratia presedintelui si proprietarului ecoHORNET, Inventator Dl Iuliean HORNET

In 3-7 aprilie 2016 a avut loc cel mai mare eveniment expozitional din Europa Centrala si printre primele 3 din intreaga Europa, dedicat agriculturii, zootehniei si silviculturii reunind 4 expozitii specifice: TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA, BIOMASS.

Manifestarea expozitionala a avut loc la Centrul expozitional Brno, o locatie moderna, insumand 70000 mp suprafata de expunere in hale, paviloane si exterior, cu o participare de peste 750 companii din circa 50 tari, si peste 100000 de vizitatori

Alaturi de cele mai noi produse si tehnologii pentru agricultura, zootehnie si silvicultura, o atentie desosebita este acordata biomasei, ca rezultat al activitatii din agricultura, in vederea transformarii in combustibil ecologic pentru producerea energiei verzi.

Compania romaneasca Ecohornet SRL este specializata in fabricarea de echipamente performante pentru producerea energiei termice cu peleti din orice biomasa, respectiv sub-produse si resturi organice din agricultura, zootehnie, silvicultura, industrie, plante energetice, deseuri biodegradabile municipale si industriale.

Noua tehnologie ecoHORNET consta in arderea de inalta eficienta si ecologica, la temperaturi de incinerare de peste 1250°C, cu emisii poluante minime a peletilor fabricati din orice biomasa.

Echipamentele ecoHORNET sunt concepute pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale mileniului 3 in ceea ce priveste eficienta producerii energiei termice, emisii minime de CO si particule, accesul la un combustibil inepuizabil si ecologic, fara a incuraja defrisarea padurilor. Emisiile poluante ale echipamentelor ecoHORNET sunt sub limitele ce vor fi impuse in anul 2018 prin directiva Comisiei Europene.

Compania dezvolta procese optimizate de conversie a energiei si transfer de caldura pentru a utiliza diverse tipuri de agent termic. Diversitatea de modele si gama larga de fluxuri termice asigurate de echipamentele ecoHORNET acopera cerintele de energie termica pentru sectoarele rezidential, agricol, industrial, etc. Echipamentele ecoHORNET pot fi usor integrate in sisteme de cogenerare si trigenerare.

La aceasta manilestare expozitionala Ecohornet SRL a prezentat in functiune 2 noi produse ecoHORNET cu adresabilitate directa agricultorilor, respectiv noul model de centrala termica ecoHORNET CTV 75 si generatorul de aer cald GHP 100 din gama All Weather ce poate functiona in exterior, in conditii climatice dificile.

Noul model de centrala termica ecoHORNET este un echipament modern, extrem de eficient si include toate functiunile necesare pentru producere, acumulare si distributie agent termic, producere apa calda de consum. Este un produs ce include o camera tehnica intreaga.

Generatorul de aer cald GHP100, din gama de generatoare ecoHORNET de aer cald All Weather, poate functiona in exterior, in conditii climatice dificile. Este un echipament compact, mobil, se utilizeaza pentru uscatoare de cereale, uscatoare de paie si lucerna, incalzire sere, incalzire hale industriale, ferme de crestere a puilor si purceilor, etc.

Am cunoscut o companie ce are ca obiect de activitate producerea de linii de fabricare a peletilor din biomasa, am demonstrat „in direct” la expozitie, arderea eficienta si fara emisii a peletilor din paie, lucerna, resturi vegetale – produsi cu instalatiile acestei companii. Am stabilit un protocol de colaborare pentru dezvoltarea de solutii integrate pentru agricultori.

Spre deosebire de guvernantii romani, in Cehia este foarte important sa se elimine echipamentele de producere a energiei termice poluante, guvernantii cehi au dezvoltat o serie de masuri si programe pentru subventia achizitiei de echipamente de incalzire EFICIENTE si ECOLOGICE cu combustibil din surse regenerabile.

Este subventionata achizitia de astfel de echipamente, in unele regiuni din Cehia, subventia ajunge la 90% din pret.

Dar , atentie, sunt subventionate doar echipamentele EFICIENTE si ECOLOGICE, din clasa 5 de eficienta si, pana la sfarsitul anului 2016, cele din clasa 4.

Pentru ECOHORNET SRL, aceasta restrictii reprezinta un avantaj, echipamentele ecoHORNET deja intrunesc conditiile clasei 5 si cu peleti din biomasa ( a caror ardere este mai dificila in alte echipamente). Echipamentele ecoHORNET au captat atentia specialistilor si in curand se vor finaliza si contracte comerciale.”

centrale termice

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account