Primul Curs de Brokeraj de Afaceri din Judetul Brasov

In perioada 2-4 iunie 2016 Bursa Romana de Afaceri ( RBE Connect ) si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania – ANBAR , au organizat la Brasov prima sesiune de Cursuri de Brokeraj de Afaceri din judetul Brasov.

Cursurile organizate de Bursa Romana de Afaceri si ANBAR s-au desfasurat in sediul Camera de Comert si Industrie Brasov CCIBV, si au avut ca obiectiv initierea si instruirea participantilor in tainele brokerajului / intermedierii de afaceri, profesie in curs de dezvoltare in Romania.

Nevoia unor profesionisti in intermedierea de afaceri este evidenta, iar cursurile Scolii de Brokeraj de Afaceri ANBAR, tintesc profesionalizarea celor interesati sa practice intermedierea de afaceri la un nivel profesionist, etic si nu in ultimul rand sa realizeze venituri din aceasta activitate in mod organizat.

Astfel, participatii si respectiv absolventii cursurilor de brokeraj de afaceri de la Brasov, au dobandit o serie de informatii si competente astfel incat sa poata acorda antreprenorilor, reprezentantilor de firme si oamenilor de afaceri din judetul Brasov, o serie de servicii de natura sa ii sprijine pe acestia sa isi vanda afacerile, sa isi gaseasca finantari si parteneri de afaceri si sa isi realizeze astfel obiective de afaceri sau cele personale (in cazul vanzarii de afaceri).

Clientii brokerilor de afaceri sunt atat micii antreprenori care au reusit sa isi dezvolte o mica afacere (comert, productie, servicii – restaurante, saloane de cosmetica, service-uri auto, spalatorii etc) dar si cei care au afaceri medii de productie de exemplu, larg dezvoltate pe raza judetului Brasov, si care din diverse motive doresc sa isi vanda integral sau partial afacerea, sau sunt interesati de obtinerea de finantare sau de identificara unui partener de afaceri pentru cresterea sau restructurarea afacerii.

Astfel, atat proprietarii de firme din Brasov care doresc sa le vanda cat si cei care cauta afaceri de vanzare in Brasov, pot apela la brokerii de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri pentru a obtine servicii de consultanta pentru vanzarea afacerii cat si alte servicii aferente identificarii oportunitatilor de investitii.

 

Cei care au afaceri de vanzare sau doresc sa afle care sunt pasii necesari ca sa isi vanda afacerea, ne pot contacta la office@rbe.ro sau la telefon 021-266.56.77.

 

Nu in ultimul rand, si companiile mari interesate in achizitia de afaceri mici si mijlocii, sunt incurajate sa apeleze la brokerii de afaceri pentru a intra in contact cu proprietari de afaceri / antreprenori / interesati sa isi vanda integral sau partial afacerea.

 

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri, fie ca ne referim la vanzarea – cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.

Atat consultantii de afaceri, avocatii, contabilii, auditorii, evaluatorii, reprezentanti de firme Brasov, expertii in fonduri europene, dar si cei interesati in dezvoltarea personala si identificarea unor modalitati de obtinere de venituri din activitatea de intermediere de afaceri, pot deveni brokeri de afaceri daca urmeaza cursurile Scolii de Brokeraj in Afaceri.

Cei interesati sa devina Brokeri de Afaceri sunt rugati sa ne scrie la office@rbe.ro sau sa ne contacteze la telefon 021-266.56.77

 

Brokerul de afaceri ANBAR este o persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international.

 

Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR) este organizatia care reuneste profesionistii implicati in domeniul intermedierilor de afaceri din Romania. Membrii ANBAR, sunt denumiti si Brokeri de Afaceri.

 

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie.

Prin platforma RBE Connect, noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, oportunitati si propuneri de afaceri.

Firme Brasov

1 Comentariu
  1. […] mai mare dintre cele două magazine Shop&Go, de 131 de metri pătraţi, se află în Bucureşti, în timp ce unitatea din Dovroeşti are 96 de metri pătraţi. Magazinul în format Mega Image […]

Spune-ti opinia!

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account