Comisioane bancare reduse până la jumătate

Compania dumneavoastră – fie ca este IMM sau organizata specific unei profesii liberale, poate beneficia de consultanţa financiară în agenţiile acestei banci – care la tranzactiile online ofera clientilor sai comisioane bancare reduse la jumatate. In fiecare dintre sucursale exista un consilier dedicat segmentului IMM şi profesiunilor liberale.

Prin intermediul conturilor bancare, aveţi posibilitatea de a desfăşura o gamă largă de operaţiuni, care vin să sprijine desfăşurarea activităţii zilnice a companiei dumneavoastră: plăţi în lei, plăţi în valută (EUR, USD, GBP, CHF, JPY, CAD, TRY, NOK, SEK, PLN, RUB), depuneri şi retrageri de numerar, schimburi valutare, decontări şi plaţi de instrumente de debit (cecuri, bilete la ordin).

Vă punem la dispoziţie lunar sau la cerere extrase de cont care va pot fi transmise prin poştă, fax, e-mail sau ridicate direct de la agenţia unde aveţi contul deschis.

În cazul în care timpul nu vă permite să ajungeţi la bancă pentru a efectua o plată, semnând Convenţia de fax, puteţi trimite ordinele de plată în acest mod, urmând a fi procesate de către bancă. Puteţi opta ca perioadă de transfer pentru aceeaşi zi sau pentru ziua/zilele următoare.

De asemenea, vă puteţi bucura de avantajele serviciului bancar online prin intermediul căruia beneficiaţi şi de comisioane bancare reduse la jumatate.

comisioane bancare

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account