Bursa Romana de Afaceri lanseaza propuneri de Parteneriat – Public – Privat (PPP) tuturor institutiilor publice din Romania

Venind in sprijinul actiunilor de atragere de investitii si dezvoltare a mediului de afaceri din Romania, Bursa Romana de Afaceri a dezvoltat si perfectionat in cursul ultimilor 5 ani, cea mai complexa platforma digitala de business din Romania (RBE Connect).

Bursa Romana de Afaceri pune GRATUIT la dispozitia autoritatilor publice din Romania (Ministere si Agentii Guvernamentale, Prefecturi, Consilii Judetene, Primarii etc), posibilitatea de a-si prezenta si promova integrat proiectele de investitii inclusiv propunerile de Parteneriat Public-Privat, oportunitatile de afaceri, potentialul economic al zonei de competenta si eventualele facilitati oferite investitorilor precum si anunturile de achizitii publice. Mai multe detalii aici.

Platforma RBE Connect este bilingva, si este vizitata atat de investitori si oameni de afaceri straini si romani cat si de reprezentanti ai misiunilor diplomatice romanesti si straine.

Din perspectiva autoritatilor publice din Romania, platforma se adreseaza in mod special (dar fara limitare) departamentelor de investitii, achizitii, relatii internationale si fonduri europene din cadrul institutiilor respective, care isi pot creea conturi gratuite in platforma (functionari publici). Acest lucru le va permite utilizarea tuturor facilitatilor mai sus mentionate, inclusiv accesul la oportunitatile listate in platforma.

In afara de facilitatile mai sus mentionate, functionarii publici interesati vor putea utiliza si alte doua module de interes:

  • cel care faciliteaza accesarea de fonduri europene si finantari bancare;
  • sectiunea dedicata repatrierii romanilor din strainatate care are rolul de a facilita atragerea in Romania a capitalului si expertizei romanilor din diaspora;

 

Consideram ca aceasta propunere de colaborare – odata pusa in aplicare, va aduce importante beneficii atat institutiilor publice din Romania, celor care au calitatea de functionari publici dar si intregii comunitati, inclusiv in sensul dezvoltarii mediului de afaceri din Romania.

functionari publici anfp

Pentru informatii suplimentare sau sprijin in utilizarea platformei, putem fi solicitati prin email [email protected] , sau telefonic la: 021-266.56.77

 

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, finantari si investitii private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie. In ultimii doi ani a fost desemnata ca fiind “cea mai inovativa si complexa platforma romaneasca de afaceri internationale si marketing digital”.

functionari publici

INSTITUTII PUBLICE CARE SUNT DEJA MEMBRE RBE CONNECT

[kleo_clients number=”15″ tags=”619,618″]
0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account