BUSINESS to more BUSINESS, evenimentul de afaceri de referință pentru managerii și antreprenorii români

Cel mai mare eveniment de afaceri al toamnei dedicat managerilor și antreprenorilor clujeni, BUSINESS to more BUSINESS a reunit în 27 septembrie 2016 peste 150 de oameni de afaceri din Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost organizat de Doingbusiness.ro și a pus la dispoziția mediului de afaceri din Cluj și din județele învecinate consultanța fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor. Conferința face parte din proiectul național ‘BUSINESS to more BUSINESS’ care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Constanța și Cluj.

‘Pe parcursul anului, inclusiv prin evenimentul de la Cluj, am demonstrat că ‘BUSINESS to more BUSINESS’ este conferința de afaceri din România care nu trebuie ratată de niciun manager sau antreprenor. Am adus ceva în premieră la Cluj-Napoca: demonstrarea faptului că dezvoltarea afacerilor este la îndemâna tuturora chiar cu instrumentele pe care deja le au, dar pe care nu știu întotodeauna că le dețin și, prin urmare, nu le folosesc. Mi-a plăcut scopul participării pentru unul dintre antreprenorii prezenți: «vreau să rămân, în urma acestei conferințe, cu informații și soluții practice pe care să le pot folosi pentru creșterea afacerii mele». Și cel mai mult mi-a plăcut că nu doar el a spus la finalul conferinței că și-a atins scopul’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul a fost structurat în 3 sesiuni: o sesiune plenară dedicată consultanței fiscale, financiare și managementului performant și două workshopuri. Primul workshop a dezvoltat instrumentele de afaceri din era digitală și utilizarea la întreaga lor capacitate. Al doilea workshop s-a axat pe descoperirea soluțiilor în accesarea fondurilor europene și pe extinderea de piață.

Printre temele conferinței s-au regăsit instrumentele pentru asigurarea afacerii și managementul riscului, optimizarea costurilor prin soluții de comunicații adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activității de analiză, interpretare și comunicare a datelor relevante despre afacere – așa numitul analytics – și cele mai noi soluții pentru accesarea fondurilor europene. Alături de Florin Gherghel Noerr Finance&Tax, Mihai Tandea – Allianz-Țiriac Asigurări, Andreea Cramer – Telekom România, Ciprian Pop – Coface România, Daniel Pană – SAS România, Paul Ciotlăuș – Asociația Economiștilor Maghiari din România, Radu Stănescu – 1tedjob, au oferit soluții audienței Ovidiu Teodorescu și Horațiu Cacoveanu – reprezentanții partenerului Microsoft – Net Brinel, Roxana Mircea – REI Finance Advisors și Dumitru Ion – Kompass România.

Partenerii conferinței ‘BUSINESS to more BUSINESS’ Cluj-Napoca au fost: Telekom Romania, Allianz-Țiriac Asigurări, Microsoft Romania, Net Brinel, Alpha Bank, Coface Romania, SAS România, Business Lease, 1tedjob, Noerr, REI Finance Advisors, Kompass Romania și Asociația Economiștilor Maghiari din România.

Evenimentul a fost susținut prin parteneriate media de: AGERPRES, Calendar Evenimente, Cluj Business, Revista CARIERE, Evenimente Biz, Jurnalul de Afaceri, MANPRES, PrBox.ro, RBE Connect, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Transilvania Business, InvestClub, Făclia de Cluj, Cluj.com, Radio România Cluj, Inspire, Buzzjob, Radio Transilvania și Forbes.

Seria de conferințe ‘BUSINESS to more BUSINESS’ va continua cu evenimentele de la Oradea (20 octombrie 2016) și Timișoara (8 decembrie 2016).

Totodată, în luna noiembrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, cea mai completă conferință de afaceri dedicată top managerilor din toată țara în care Doingbusiness.ro invită cei mai importanți lideri și experți pentru a prezenta experiențele și strategiile lor pentru sectoare cheie ale economiei românești (detaliile ale ediției de anul trecut aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

 

Despre Doingbusiness.ro

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, BUSINESS to more BUSINESS, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account