Sprijin pentru producatorii si exportatorii romani pentru gasirea de noi piete internationale de desfacere

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al BVV Trade Fair Brno – Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri ofera companiilor romanesti cu activitate in agricultura, industria alimentara, materiale de constructii, inginerie, masini si utilaje, tehnica militara si securitate, energie, ambalaje si tiparituri, plastic si cauciuc, mobila, confectii – textile, vestimentatie si design, oportunitatea, ca prin participarea la targurile si expozitiile organizate intr-unul din cele mai importante Centre expoziţionale internaţionale din centrul Europei, sa isi gaseasca noi parteneri de afaceri internationali si sa isi exporte produsele si serviciile pe diverse piete externe.

Parteneriatul Bursei Romane de Afaceri cu BVV Trade Fairs Brno, are ca obiectiv principal facilitarea contactelor de afaceri intre companiile romanesti si cele cehesti dar si cu cele internationale participante la targurile si expozitiile din Brno. Pentru o mai buna vizibilitatea si promovare a ofertei romanesti la export, Bursa Romana de Afaceri ofera exportatorilor romani participanti la targurile de la BRNO, si promovare gratuita pe platforma digitala internationala de business matchmaking RBE Connect – rbe.ro . Informatii suplimentare pot fi solicitate la [email protected]

Anual, la Brno se organizează aproximativ 50 de târguri şi expoziţii internaţionale, vizitate de peste 1 milion de persoane interesate din toate colturile lumii.

Traditia expoziţiilor de la Brno este impresionanta. Complexul expozitional a fost inaugurat în anul 1928 cu „Expoziţia culturii contemporane în Cehoslovacia”. In anii `50, în arealul expoziţional de la Brno s-a reuşit organizarea „Expoziţiei industriei cehoslovace constructoare de maşini”, tranformată apoi în „Târgul Internaţional Tehnic” care in prezent este unul din cele mai importante targuri recunoscute la nivel European.

In cei peste 85 de ani de functionare ai Complexului Expozitional, activitatea s-a dezvoltat atat de mult incat Brno şi-a castigat renumele de oraş expoziţional. Dispus pe o suprafata de 667,000 mp, complexul expoziţional are o suprafaţă inchiriabila de 130.000 m², si se numără printre cele mai mari suprafeţe expoziţionale ale lumii reprezentand pentru multi ani la rand punctul de intalnire comerciala intre Est si Vest.

Peste 12,000 de companii din toata lumea expun anual la BRNO, pe durata targurilor si expozitiilor fiind organizate o serie de conferinte, evenimente de afaceri, seminarii, workshopuri de specialitate precum si sesiuni de business matchmaking unde firmele isi pot gasi solutiile la propunerile si oportunitatile de afaceri si investitii pe care le au.

Bursa Romana de Afaceri incurajaza companiile romanesti interesate sa isi gaseasca noi clienti si sa isi dezvolte afacerile pe plan international, sa se inscrie din timp la targurile programate pentru anul viitor, existand oportunitatea contractarii cu pret redus a standurilor, in perioada de early-bird registration. Mai multe detalii in sectiunea dedicata de Targuri Internationale in Republica Ceha , dezvoltata in platforma RBE Connect, sau la numarul de telefon 021-266.56.77

Parteneriatul Bursei Romane de Afaceri cu BVV Trade Fairs completeaza – alaturi de alte parteneriate externe active ale RBE Connect, gama de modalitati de promovare internationala si internationalizare a firmelor romanesti, si vizeaza in mod special intarirea relatiilor comerciale, de afaceri si investitii dintre Romania si Cehia prin facilitarea contactelor de afaceri de calitate dintre companiile romanesti si cehesti si furnizarea serviciilor de support aferente.

Bursa Romana de Afaceri ofera astfel producatorilor si exportatorilor romani, oportunitati diversificate de promovare pe piete externe, atat prin metodele clasice, dar foarte eficiente, de participare la targuri si expozitii internationale in Republica Ceha, Koreea de Sud, India, Egipt, Dubai si China, dar si prin intermediul celei mai complexe platforme digitale de business matchmaking din Romania – RBE Connect.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account