Debizz Awards, unica gală de premiere a companiilor din mediul de business de limbă germană din România

DEBIZZ Magazine, unica revistă de business germano-română, organizează evenimentul de gală DEBIZZ AWARDS, marți, 22 noiembrie 2016, la Hotel Sheraton din București.

DEBIZZ AWARDS este momentul de recunoaștere a rolului important jucat de companiile din Austria, Germania și Elveția în arhitectura economică a României.

DEBIZZ AWARDS este unica gală care premiază mediul de business de limbă germană din România. Evenimentul reprezintă un liant între comunitatea de business de limbă germană, zona diplomatică și mediul de afaceri autohton.

DEBIZZ AWARDS este locul de reuniune a oamenilor de afaceri de top, executivilor din companiile germane, austriece și elevețiene prezente în România, dar și a companiilor românești, a reprezentanților mediului diplomatic, politic și mass media.

În cadrul galei vor fi acordate premii de performanță în business și distincții de excelență.

Conceptul de eveniment va pune accentul pe simbioza noțiunilor de excelență, valoare și rafinament, întărite de eleganța locației, structura elitistă a participanților și de performanțele artistice din program.

 

Despre DeBizz Magazine

DEBIZZ este unica publicație de business germano-română.

DEBIZZ se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre, dar și tuturor vorbitorilor de limbă germană. DEBIZZ  este accesibilă în egală masura și mediului de afaceri autohton, reprezentând un liant între acesta și mediul de business vorbitor de germană.

Peste 50.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista DEBIZZ pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie- finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți de la Guvernul României, Comisia Europeană, Parlamentul European și alte instituții.

 


Contact:

Anca Boian – Marketing Manager

E-mail: [email protected]

Tel: 0728 059 356

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account