Oportunitate de identificare parteneri de export – pentru companiile din industria mobilei si decoratiunilor interioare! Participarea la Targul International de Mobila si Design Interior 2017 Brno, Republica Ceha

Bursa Romana de Afaceri invita si sprijina firmele romanesti si asociatiile de profil din industria de mobila si decoratiuni interioare, sa participe la Targul International de Mobila si Design Interior – Mobitex 2017 care se va desfasura in perioada 26 – 29 aprilie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Targul Mobitex reprezinta unul din cele mai importante evenimente internationale de afaceri care faciliteaza intalniri B2B, din Europa Centrala si de Est, dedicate producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din industria mobilei si a lemnului.

Bucurandu-se deja de recunoastere internationala, Mobitex va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilierului, al decoratiunilor interioare si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. Targul Mobitex reprezinta locul perfect de promovare pentru companiile din industria de mobila si decoratiuni interioare care doresc sa lanseze noi produse si servicii si sa dezvolte relatii de afaceri de calitate cu potentiali cumparatori, distribuitori si parteneri de afaceri pe plan international.

Companiile expozante care isi rezerva locul la targul MOBITEX 2017 organizat la Brno, Republica Ceha pana pe data de 15 ianuarie 2017 au prioritate la alegerea standurilor cu vizibilitatea cea mai buna in cadrul targului, si beneficiaza de un discount de 15% din pretul standard.

Preturile standurilor din cadrul targului de mobila si decoratiuni interioare (incl. design de mobilier) sunt foarte avantajoase, incepand de la 800 Euro + TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6 mp.

Si in anul 2016, targul de mobila Mobitex a confirmat trendul de crestere prin numarul mare de expozanti si vizitatori internationali.

La targurile de mobila si constructii (care pentru buna sinergie sunt organizate in aceiasi locatie si perioada), au fost prezente 772 de companii expozante din 20 de tari, avand standuri dispuse pe o suprafata expozitionala de peste 19.400 de metri patrati. Pe parcursul celor patru zile ale duratei evenimentului, acesta a fost vizitat de peste 45.000 de vizitatori specialisti

La editia din 2016, accentul a fost vizibil pe partea de constructii si renovari, materiale de calitate, tehnologii si solutii de economisire a energiei, mobilier si amenajari interioare. Este de asteptat ca aceasta tendinta pozitiva sa continue si in 2017.

Informatii detaliate despre Targul International de Mobila si Design Interior – Mobitex 2017, cat si despre alte targuri si manifestari expozitionale internationale la care Bursa Romana de Afaceri a luat reprezentanta, se pot gasi la sectiunea de Targuri si Evenimente Internationale din platforma de afaceri RBE Connect, iar inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In masura in care doriti sprijinul nostru pentru rezervarea standului, putem comunica prin telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]. Deasemenea, va putem asista si in organizarea unei prime vizite a targului de mobila si decoratiuni interioare, pentru a va convinge de oportunitatea participarii la Targul International de Mobila MOBITEX de la Brno.

 

Bursa Romana de Afaceri a fost desemnat incepand cu sfarsitul anului trecut, reprezentantul oficial pentru Romania, al unuia dintre cei mai importanti organizatori de targuri si expozitii internationale din centrul Europei – BVV Trade Fairs Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account