Oportunitate de extindere a relatiilor de afaceri internationale pentru companiile romanesti din domeniul tehnic. Participa cu stand la unul din cele mai apreciate manifestari expozitionale din Europa, Targul International Tehnic – MSV 2017 Brno, Republica Ceha!

Bursa Romana de Afaceri invita si incurajeaza companiile romanesti si asociatiile de profil din industria prelucratoare, masini-unelte si inginerie, tehnologii si echipamente industriale, sa analizeze din timp oportunitatea de a participa la a 59-a editie a celui mai important eveniment de afaceri din Europa Centrala, Targul International Tehnic – MSV 2017, organizat de BVV Trade Fairs, si care se va desfasura in perioada 09 – 13 octombrie 2017 la Brno – Republica Ceha. Acest targ international de renume, nu trebuie sa lipseasca din agenda niciunui specialist in domeniu.

Participarea companiilor la Targul International Tehnic – MSV 2017 reprezinta un instrument fundamental pentru penetrarea unor noi piete internationale, de mentinere si consolidare a pozitiei detinute pe pietele existente si dezvoltare a conexiunilor de afaceri de calitate.

MSV reprezinta un brand consacrat si cu o foarte lunga traditie internationala. Complexul expozitional care va gazdui Targul International Tehnic – MSV 2017, a fost inaugurat in anul 1928 cu “Expozitia culturii contemporane in Cehoslovacia”. In anii `50, in arealul expozitional de la Brno s-a reusit organizarea “Expozitiei industriei cehoslovace constructoare de masini”, transformata apoi in Targul International Tehnic – MSV. De atunci, targul MSV si-a confirmat an de an pozitia sa de lider al targurilor de profil din Europa Centrala, printr-o participare anuala care ajunge la mai mult de 1.500 de companii expozante si 75.000 de vizitatori din peste 50 de tari din intreaga lume.

Pentru o mai buna sinergie, targul MSV se va desfasura in paralel cu Targul International de Transport si Logistica  si Targul International de Tehnologii pentru Protectia Mediului. Astfel vizitatorii pot gasi in profunzime informatii detaliate despre cele mai noi tendinte, evolutii, produse si servicii in domeniul industrial, al transportului si ingineria mediului.

 

targul international tehnic msv brno republica ceha export parteneri de afaceri internationali bursa romana de afaceri

De la an la an, MSV se dezvolta permanent, editia din 2016 a targului MSV fiind astfel cea mai de succes din ultimii 8 ani. Targul MSV 2016 s-a desfasurat pe o suprafata neta de 42,784 mp si a fost reprezentat de catre 1,711 companii expozante, cu un trafic de 84,210 vizitatori din 52 de tari din intreaga lume. Economia ceha si mai ales productia industriala sunt infloritoare, iar perspectivele raman de asemenea pozitive. Prezenta crescuta a specialistilor internationali in domeniu si dorinta acestora de cumparare este o imagine a cresterii cererii de noi solutii si tehnologii industriale.

Cea mai reprezentativa aparitie la targul MSV 2016 a fost cea a Chinei, care s-a prezentat intr-o maniera grandioasa, cu 150 de companii expozante, provenite din marile zone industriale ale Chinei. Acest aspect duce la intarirea relatiilor bilaterale dintre China si Republica Ceha, la manifestare fiind prezenti oficiali la cel mai inalt nivel: Presedintele ceh Miloš Zeman, prim-ministrul ceh si ministrul economiei Slovaciei.

Mai multe detalii precum si oferte personalizate de participare cu stand la Targul International Tehnic – MSV 2017, cat si despre alte targuri si evenimente internationale pe care Bursa Romana de Afaceri le apreciaza a fi de interes si le recomanda companiilor romanesti interesate de piete de export, se pot gasi la sectiunea Targuri si Evenimente Internationale din platforma de afaceri RBE Connect.

In masura in care doriti sprijinul specialistilor nostri pentru oferte de participare cu stand sau o organizare eficienta privind participarea la aceste targuri si evenimente de afaceri, putem comunica prin telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected] . Inscrierile la targul tehnic MSV se pot face si direct on-line pe platforma organizatorului ceh BVV Trade Fairs.

Deasemenea, va putem asista si in organizarea unei prime vizite la aceste targuri, pentru a va convinge de oportunitatea participarii pe viitor ca expozant la Targul International Tehnic – MSV din Brno, Republica Ceha. Participarea ca vizitator intr-o prima etapa, in cadrul unei Deplasari de Afaceri organizate de catre Bursa Romana de Afaceri va da posibilitatea sa intalniti noi parteneri de afaceri, sa participati la intalnirile de networking B2B, sa intrati in contact cu noi oportunitati si idei de afaceri care v-ar putea deschide noi orizonturi. In acest sens, Bursa Romana de Afaceri va organiza pe perioada desfasurarii targului MSV 2017 (09 – 13 octombrie 2017) o misiune economica la care sunt invitate firmele producatoare din industria de profil. Inscrieri si detalii la [email protected] sau la telefon +4-021.266.56.77

Bursa Romana de Afaceri a fost desemnata incepand cu sfarsitul anului 2015, reprezentantul oficial pentru piata din Romania, al unuia dintre cei mai apreciati organizatori de targuri si expozitii internationale din centrul Europei – BVV Trade Fairs Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account