Romanian Executive Summit, „Lumini și umbre în leadership”

Romanian Executive Summit 2017 – Lumini și Umbre în Leadership
8 noiembrie 2017, Stejarii Country Club, București

Să fii lider înseamnă, de cele mai multe ori, să stai în lumină. Dar orice lumină creează o umbră dacă nu există o lumină compensatorie. Poți să le gestionezi corect, ca lider, ca să-ți pui în valoare echipa și organizația?
”Lumini și Umbre în Leadership” este tema ediției a treia a Romanian Executive Summit (RExS) în București, un eveniment pentru managerii de top din România, organizat pe 8 noiembrie 2017 la Stejarii Country Club. Romanian Executive Summit, un concept unic de coaching pentru liderii care își doresc o reinventare, este organizat de Comunitatea Liderilor Inspirați, un spațiu de dialog și reflecție inovator pentru profesioniști cu funcții C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner ș.a m.d.
Deja consacrat pe piața autohtonă a coaching-ului profesionist drept o experiență profundă și inedită în același timp, summitul își propune și de data aceasta o abordare neconvențională a liderilor din mediul de business la cel mai înalt nivel din România. Evenimentul este structurat în 4 workshop-uri care vor facilita discuțiile și îi vor provoca pe cei participanți să intre în jocul perpetuu de lumini și umbre din actul de leadership, din patru perspective diferite:
– “EU”, susținut de Ștefan Andrei;

– “ECHIPA”, susținut de Madi Rădulescu;

– “ORGANIZAȚIA”, susținut de Mihai Stănescu;

– “NOI”, susținut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din România vor susține workshop-urile interactiv, iar intervenția lor se va concentra pe modul în care participanții pot să descopere potențialul propriei persoane, dar și a membrilor echipei, individual sau în ansamblu, precum și capacitatea propriei organizații de a se poziționa în lumina potrivită în mediul de business.
Biletele pentru evenimentul din București, Lumini și Umbre în Leadership pot fi achiziționate în regim early bird până pe 9 octombrie 2017.
Detalii suplimentare și informații despre înscrieri aflați AICI, accesând site-ul oficial. Pentru informații suplimentare:
Alexandra MURTAZA / Junior Key Account
E-mail: [email protected]
Telefon: 0723 220 922
Organizator: COMUNITATEA LIDERILOR INSPIRAȚI
Rodica OBANCEA, Executive Team & Coach, PCC ( ICF)
Coach profesionist, are competențe de coaching executiv și de echipă certificate de International Coach Federation și crede în valorile leadershipului de top. Rodica este antrenată să lucreze cu lideri și echipe ca să aducă în organizații deschiderea către excelență personală, colaborare și să ajute la punerea în practică a potențialului maxim tradus prin rezultate excepționale.
Madi RĂDULESCU, MBA, Executive Coach, PCC, Managing Partner MMM Consulting Intl
După 15 ani de educație, consultanță, training, facilitare de procese de transformare organizațională, a adăugat pe listă și coachingul executiv. Madi îi ghidează pe lideri spre misiunea lor cea mai înaltă: conducerea profesională a organizațiilor spre performanță.
Leila Curtamet, Owner Digital Distrikt
Digital Distrikt este o agenție cu expertiză și know-how în mediul digital. Misiunea noastră este să oferim o nouă perspectivă în relația dintre brand și public, precum și metode noi de a transmite mesaje în acord cu ultimele tendințe din comunicarea digitală.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account