Experții români analizează impactul ultimelor modificări fiscale asupra mediului de business la “Tax & Finance Forum” Brașov

  • BusinessMark deschide seria de evenimente Tax & Finance Forum”, proiect ce se desfășoară, în 2017, în patru orașe: Cluj-Napoca, București, Brașov și Timișoara
  • Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali

 BusinessMark anunță organizarea evenimentului “Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 17 noiembrie la Hotel Kronwell, Brașov. Experții din cele mai mari companii de consultanță din România vor aborda aspecte fiscale de actualitate și vor dezbate tendințele la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile.

Această ediție include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte și standarde de raportare financiară internațională.

Tematica acestei ediții cuprinde aspecte ce țin de: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și european, noua abordare OECD a taxării internaționale, armonizarea legislației românești, noutăți în sfera impozitului pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului, TVA – noutăți, split-TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, prețurile de transfer, trenduri în controalele fiscale efectuate de autorități, vămuirea centralizată- metodă de eficientizare a costurilor, mobilitatea internațională a angajaților – provocări fiscale, IFRS 15 – Venituri din contractele cu clienții și IFRS 16 „Contractele de leasing”: noul concept de leasing, exemple practice.

„În contextul unui final de an cu multe modificări legislative și fiscale, ne face plăcere să organizăm Tax & Finance Forum la Brașov și să descifrăm, alături de reprezentanții din cele mai mari companii de consultanță, noutățile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

  • MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT
  • CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
  • MIHAELA HAMPU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars
  • IRINA NISTOR, Senior Manager, Consultanță Fiscală, PwC România
  • ROXANA GHIGEA, Manager, Taxation Services, KPMG România
  • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
  • ELLA CHILEA, Partener Audit & Financial Advisory Services Mazars Romania
  • FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania
  • ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta

Conferința se adresează următorului tip de public: directori financiari, generali, economici, contabili, auditori, experți fiscali, analiști financiari, consultanți fiscali și controlleri financiari.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la [email protected].

Evenimentul “Tax & Finance Forum” este organizat de BusinessMark alături de: PwC România, FINEXPERT, Mazars România, PKF Finconta, AVIS, Camera Consultanților Fiscali din România, Deloitte România și Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, MyTex.ro, Ziarul Transilvania Expres, Monitorul de Făgăraș, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul Național, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadeștiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

 

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account