Reprezentanții mediului de business concurează pentru un loc pe podiumul Corporate Tennis Open 4

Pe 12-13 și 19-20 mai 2018 are loc o nouă ediție a turneului de tenis Corporate Tennis Open, un eveniment sportiv special creat pentru reprezentanții mediului de business din România. Meciurile se vor disputa pe terenurile de tenis din cadrul Pescariu Sports & Spa, București, iar jucătorii sunt invitați, în prima zi a turneului, la un cocktail oficial, care va avea loc în lounge bar-ul clubului The Gallery.

 Pasionații de tenis vor putea concura la una dintre următoarele probe: echipe, simplu masculin, simplu feminin, dublu. În ceea ce privește sistemul de joc, turneul se desfășoară în două etape: cea a grupelor și etapa finală. În primul weekend se desfășoară meciurile din grupe, care se vor disputa în sistem „fiecare cu fiecare” cu seturi pană la 7(cu tiebreak la 7-7). Echipele și jucătorii care se califică în etapa finală vor concura în cel de-al doilea weekend pentru câștigarea trofeelor și premiilor puse în joc. Sistemul de desfășurare al etapei finale este: „2 din 3 seturi”, cu seturi până la 6, cu super tiebreak în decisiv.

Pe parcursul celor două weekend-uri, reprezentanții din companii au ocazia să-și demonstreze abilitățile sportive, să facă networking și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției. Printre companiile înscrise de-a lungul edițiilor se află: Bancpost, Danfoss, Caroli, Oscar Downstream, Biroul de Credit, Optim Project Management, KPMG, Red Bull, Faberron, Eurobank Property Services, Schneider Electric, Eurolife ERB Asigurari de Viata, Holograma 3D, Raiffeisen, Gothaer, EY România, Deloitte Romania, Accenture, Ericsson, Novotel si Heineken.

Înscrierea in cadrul competiție se face direct pe site-ul BusinessMark (www.business-mark.ro) sau prin transmiterea unui mail la [email protected].

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account