Societate Cooperativa prestatoare de servicii de constructii civile din mediul rural, solicita sprijin logistic de la o companie de constructii, pentru continuarea - dezvoltarea activitatii

4
2

Infiintata in anul 2015 ca intreprindere sociala, societatea cooperativa a reusit integrarea pe piata muncii a unui numar de 6 persoane din Judetul Dolj si formarea profesionala a acestora atat la nivelul cunostintelor tehnice dar si al capabilitatilor practice, angajatii find deja implicati in lucrari de construire a Sediului Dipensarului din Comuna Carna, de renovare a sediului Politiei si a Caminului Cultural din aceeasi localitate.

Intreprinderea sociala a desfasurat deja si o serie de lucrari de construire si renovare a unor case din Comuna Carna. Astfel de afaceri sociale pot contribui la dezvoltarea sustenabila atat a mediului rural dar si a corporatiilor interesate sa ofere o sansa unor mici antreprenori sociali la inceput de drum.

Lucrarile pe care cooperativa le poate executa sunt: constructii si renovari de imobile, racordarea la utilitati, instalare retele electrice, lucrari de instalatii termice si sanitare, montare tamplarii exterioare, lucrari de finisaj interior si exterior, placari ceramice si cu polistiren.

Dotarile de care intreprinderea sociala dispune sunt:  betoniera, roaba metalica 2 buc , lopata 3 buc, mistrie 3 buc,nivela 2 buc, cancioc 3 buc,ciocan dulgher 2 buc,gletiera 3 buc, galeata mortar, compactor, tesla 2 buc, ruleta 3 buc, amestecator, dreptar cu boloboc 3 buc, gletiera dintata 2 buc, spaclu 3 buc, cleste cuie 2 buc, bormasina, set protectia muncii 5 bucati, trusa instalatii sanitare , trusa instalatii electrice, sarpe desfundat tevi, lampa sudura instalatii, ham 2 buc, set carota zidarie , prelungitor electric rola 2 buc, masina taiat gresie si faianta, fierastrau electric, polizor unghiular, popi metalici 200 de buc, schela metalica.

Nevoile pe linia dotarilor sunt: generator de curent, drujba electrica, drujba mecanica, polizor mare, ciocan rotopercutor, aparat de sudura, iar ca materii prime este nevoie de ciment, nisip, piatra, scandura, multibat, tinci, adezivi.
Companii de constructii sau producatoare de materiale de constructii pot sprijini aceasta intreprindere sociala la inceput de drum, atat prin mentorat si training cat si prin materiale de constructii si/sau atragerea ca subantreprenor in lucrari de constructii. Va rugam sa ne contactati la [email protected] sau prin formularul de mai jos.
Stadiu propunere
Proiect / Afacere in functiune
Tipul propunerii / proiectului
Economie Sociala
Nevoile acestui proiect:
Clienti pentru servicii, Utilaje, Echipamente, Sprijin in management - Mentorat
Tipul de finantare utilizat pentru realizarea proiectului existent
Finantare nerambursabila
Localitatea
Carna
Imagini reprezentative
Organizatii care sprijina deja proiectul. Alatura-te lor si contribuie si tu cu ce poti!

logo-fundatia-pentru-dezvoltarea-economiei-sociale-romaniaFundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Proiecte de Economie Sociala, Educatie si Sanatate care cauta sprijin:

1 vote
0 answers
800 vizualizari
Proiectul se doreste a fi o afacere sociala in care beneficiari sunt copiii de la gradinita si cei de la scoala, trupe de dans modern dar si membri ai comunitatii si din afara ei, persoane cu venituri reduse dar si clienti cu posibilitati mai mari de cumparare .
3 votes
0 answers
785 vizualizari
Altita Dăbuleniului este o societate cooperativa mestesugareasca infiintata in anul 2015 in orasul Dabuleni, judetul Dolj, ce are ca obiect de activitate realizarea de produse traditionale autentice romanesti utilizand metode de productie specifice culturii materiale oltenesti. Principalele produ...
Organizatii care sprijina deja proiectul. Alatura-te lor si contribuie si tu cu ce poti!

logo-fundatia-pentru-dezvoltarea-economiei-sociale-romania

2 votes
0 answers
709 vizualizari
Intreprinderea are in prezent un numar de 8 angajati, contracte cu diversi clienti si cu furnizorii de material. Detine in proprietate: 10 masini speciale de cusut o statie de calcat anexe spatiul de productie Cifra de Afaceri: aprox. 10.000 euro/luna Obiectivele de dezvoltare pe care le are in...
Organizatii care sprijina deja proiectul. Alatura-te lor si contribuie si tu cu ce poti!

logo-fundatia-pentru-dezvoltarea-economiei-sociale-romania

Se afiseaza 1 - 3 din 7 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account