Morning Coffee @ RBE Connect – pentru Brokerii de marfuri, piata de capital, asigurari, credite si real estate

Loading Map....

Data
25/11/2016
10:00 am - 11:45 am

Locatia
Bursa Romana de Afaceri

Categorii


morning-coffee-brokeri-actiuni-valori-forex-marfuri-asigurari-credite-real-estate rbe connect

A treia editie a Morning Coffee @ RBE Connect va avea loc in data de 25 Noiembrie 2016 incepand cu ora 10:00 la sediul Bursei Romane de Afaceri din Bd. I. C. Bratianu nr. 10, si va fi dedicata brokerilor de pe piata de capital, marfuri, asigurari, credite si real estate.

Cinci astfel de brokeri vor fi selectati dintre aplicanti, avand astfel oportunitatea de a afla cum pot colabora cu Bursa Romana de Afaceri.

Colaborarea cu Bursa Romana de Afaceri va fi o completare a gamei de servicii pe care un broker il poate furniza clientilor lui, maximizandu-si sansele de reusita in gasirea solutiilor la diversele nevoi ale acestora, inclusiv de identificare a unor oportunitati de investitii in Romania, afaceri de vanzare, noi idei de afaceri profitabile si potrivite pentru un start-up de success, finantari, gasire de noi piete de desfacere si parteneri de afaceri externi etc.

Brokerii activi inteleg foarte bine puterea informatiei de afaceri si oportunitatea de a colabora cu o retea nationala si internationala de profesionisti in afaceri pentru realizarea de dealuri, parteneriatul cu RBE Connect deschizand noi orizonturi profesionale si posibilitati multiple de a intermedia tranzactii. 

Reprezentantii Bursei Romane de Afaceri vor prezenta in cadrul intalnirii, si cateva din intentiile unor firme straine de a intra pe piata din Romania si a face investitii directe sau a dezvolta parteneriate de afaceri cu firme romanesti deja prezente pe piata, reuniunea din data de 25 noiembrie avand ca obiectiv si identificarea unor oportunitati reale de investitii si afaceri din Romania, acestea urmand a fi promovate pe plan international.

Cei cinci brokeri selectati pentru a participa la intalnirea Morning Coffee @ RBE Connect din data de 25 Noiembrie, vor primi si cate un voucher gratuit care le va da acces pentru un an de zile la serviciile Networking ale platformei Bursei Romane de Afaceri. Participarea este gratuita.

Chiar daca participa sau nu la intalnirile Morning Coffee @ RBE Connect, orice broker (fie ca este vorba de cei de pe piata de capital, marfuri, asigurari, credite sau real estate) isi poate creea cont gratuit in platforma de afaceri RBE Connect, unde poate gasi noi idei de afaceri si solicitari de parteneriate din partea membrilor RBE Connect si poate promova propunerile de afaceri si investitii proprii sau in numele clientilor sai.

Morning Coffee @ RBE Connect este un eveniment inchis organizat de Bursa Romana de Afaceri, in cadrul caruia participantii isi prezinta unul altuia oportunitatile si diferite idei de afaceri pe care le intalnesc in activitatea lor, in vederea realizarii unor colaborari multidisciplinare si de echipa, pe dealuri concrete.

Morning Coffee @ RBE Connect – pentru Brokerii de marfuri, piata de capital, asigurari, credite si real estate

Cei interesati sa ia cafeaua de vineri dimineata (25 noiembrie 2016 ora 10:00) la Bursa Romana de Afaceri, si sa discute oportunitati de investitii si afaceri, pot sa solicite una din cele 5 invitatii gratuite, prin formularul de mai jos.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account