Business Diplomacy Conference 2016

Loading Map....

Data
29/03/2016
9:00 am - 1:00 pm

Locatia
Hotel Continental

Categorii


conference_bw_970x250_banner

 

In contextul globalizarii afacerilor si al luptei pentru piete si clienti, decidentii in afaceri trebuie sa isi gaseasca noi metode si tehnici pentru a reusi.

Afacerile sunt afectate de evolutiile de pe scena internationala, mediul de afaceri fiind – datorita unor factori si riscuri noi, mai schimbator si impredictibil ca niciodata. Este adevarat ca acesti factori creeaza vulnerabilitati, dar si oportunitati.

Paradigmele de business se schimba des, fiind sensibil influentate de factori tehnologici, economici, sociali, si geopolitici globali.

Companiile trebuie sa colaboreze cu guverne, diplomati, ONG-uri si alte grupuri de influenta economica locala si internationala, pentru a isi mentine locul in piata si a isi rezolva problemele – a caror solutionare nu mai sta doar in puterea lor.

Pentru a isi minimiza riscurile si proteja interesele pe piete, companiile trebuie sa isi dezvolte competente interne pentru crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt cu factori guvernamentali si neguvernamentali relevanti si influenti pentru activitatea companiei. Acest lucru necesita si o cunoastre profunda si actualizata in timp real a evolutiilor societatilor respective, parte dintr-o lume globala.

Speakerii invitati la Business Diplomacy Conference 2016 iti vor destainui pe data de 29 Martie la Bucuresti, cum tehnicile exclusiv utilizate pana de curand doar de Diplomati pentru a rezolva si negocia probleme de stat, sunt astazi folosite de oameni de afaceri de succes pentru a isi atinge obiectivele si rezolva problemele.

Mai multe detalii aici.

 

 

Business diplomacy conference

 

 

————————————————————————————————————————————————

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account