Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”

Loading Map....

Data
20/05/2015
9:30 am - 3:00 pm

Locatia
, Amfiteatrul Al. I. Cuza - CCIR Business Center

Categorii


Publicația cursdeguvernare.ro organizează Conferința „Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”, miercuri, 20 mai 2015, începând cu ora 9.30, Amfiteatrul Al. I. Cuza – CCIR Business Center.

Evenimentul își propune să abordeze, într-un dialog audiență – speakeri, nu numai chestiunea exporturilor ca principal motor de creștere, ci, mai ales, problematica exportului de produse și servicii realizate de antreprenorii autohtoni, atât cu oportunitățile pe care le oferă brandurile și expertiza și – de cele mai multe ori – tenacitatea locală, cât și cu problemele pe care companiile autohtone le au cu piața, cu competitivitatea, cu administrația și guvernanța și, până la urmă, cu atmosfera de afaceri nu întotdeauna binevoitoare cu cei care nu au în spate forța marilor corporații.

Sunt invitați antreprenori-producători, leaderi de companii exportatoare sau cu potențial și planuri de export – CEO, CFO, directori de marketing și vânzări, precum și reprezentanți comerciali ai ambasadelor țărilor cu care România are strânse relații comerciale.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile.

Ne-am bucura să fiţi prezenţi la eveniment, iar în acest sens, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris (formularul de participare completat) la adresa de e-mail: andrei.lambe@ccir.ro, la telefon: 0374.474.356 sau la fax: 021.319.01.56, până cel târziu la data de 19 mai 2015 ora 16.00.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account