Coaching Forum 2016 – Finante-Banci

Loading Map....

Data
21/07/2016
9:00 am - 4:00 pm

Locatia
Hotel Intercontinental

Categorii


coaching forum rbe.ro

Coaching Forum este primul eveniment destinat analizei și explorării tendințelor evolutive ale pieței de coaching din România, precum și a provocărilor acesteia, segmentat pe trei mari industrii: Finanțe-Bănci, Medicină – Farmacie și Afaceri.

 

Primul eveniment din seria Coaching Forum cu tema “De la dezvoltare personală la performanța organizațională” este dedicat industriei serviciilor financiare și bancaredin România. Forumul reunește manageri, profesioniști din resurse umane și coachi cu obiectivul de a explora modalități reușite prin care coachingul contribuie la dezvoltarea sustenabilă a capitalului uman și la performanța organizațiilor. Participarea la acest forum îți va oferi:

  • o imagine clară asupra impactului programelor de coaching în organizațiile financiare și bancare și efectele lor măsurabile asupra oamenilor și profitabilității
  • o experiență personală de coaching
  • perspective noi despre cum poți implementa cu succes programe de coaching în organizația ta

 

Participa la Coaching Forum 2016

SPEAKERII EVENIMENTULUI

coaching forum speakeri rbe connect

DE CE DESPRE COACHING?

Simplu. Deoarece coachingul este o abilitate esențială care poate fi folosită de către oricine, indiferent de rolul pe care îl are în organizație în organigrama unei organizații, precum și în viața de zi cu zi. Majoritatea organizaților recunosc că succesul și chiar supraviețuirea lor depind din ce în ce mai mult de capitalul uman, de colecția de aptitudini, talente și cunoștințe oferite de personalul lor.

Se demonstrează tot mai mult că există o relație cauzală semnificativă între orientarea spre oameni a unei companii și succesul de durată. Tot mai mulți specialiști sunt de părere că una dintre cele mai esențiale abilități în vederea dezvoltării umane este coachingul.

 

OBIECTIVE

Obiectivul Coaching Forum este de a crea un spațiu de inspirație, creativitate și perspective noi, între profesioniștii din servicii de coaching și profesioniștii din domeniul serviciilor financiare și bancare pe tema valorii coachingului, a efectelor măsurabile asupra performanței oamenilor, precum și asupra profitabilității companiilor.

Forumul include prezentarea rezultatului unui sondaj de opinie despre valoarea coachingului în organizațiile financiare și bancare, precum și efectele măsurabile ale programelor de coaching implementate. Sondajul de opinie este realizat în parteneriat cu PIAR – companie specializată în cercetări de marketing,

 

ROL SI MISIUNE

Rolul și misiunea pe care și-au asumat-o echipa de organizare a Coaching Forum 2016 este de a contribui la promovarea valorii coachingului în cadrul tuturor organizațiilor cât și în viețile oamenilor.

Subiectele care vor fi abordate în cadrul Coaching Forum 2016 vor viza în principal: relația dintre coaching și rezultatele măsurabile ale intervențiilor de coaching în organizații, impactul coachingului asupra creșterii performanței oamenilor, precum și importanța formării unei culturi de coaching în organizații.

Participa la Coaching Forum 2016

 

agenda coaching forum rbe connect

 

Participa la Coaching Forum 2016

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account