EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare

Loading Map....

Data
17/02/2016 - 19/02/2016
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


EmbaxPrint International Fair for Packaging and Printing Embax Print Targul International pentru ambalare și de imprimare

După 7 ani, cele două târguri internaționale, EMBAX și PRINTexpo sunt unite într-unul singur numit EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare , eveniment de 3 zile ce se va desfășura de miercuri 17 februarie până vineri 19 februarie 2016 la Centrul de Expoziții Brno din orasul Brno, Republica Cehă.


Concomitent cu EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare va fi un spectacol complet din industria alimentara, reprezentată prin:

În afară de sectorul de alimente tradiționale, Embax Print vă permite să ajungeți la noi grupuri țintă de profesioniști din domeniul ingineriei auto, mecanice și electrice, construcții, industria farmaceutică și cosmetică.

EmbaxPrint International Fair for Packaging and Printing  Embax Print Targul International pentru ambalare și de imprimare 3 EmbaxPrint International Fair for Packaging and Printing  Embax Print Targul International pentru ambalare și de imprimare 2

Insa dacă lipsesc încă unele informații cu privire la EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare , ceea ce ar putea duce la decizia de a participa la aceste târguri, am pregătit informații complete, nu numai cu privire la târgurile ca atare, dar și despre piața produselor alimentare în această țară. Puteți afla mai multe în prezentarea atașată.

Prezentarea la targurile Salima Vinex, MBK, Inteco și EmbaxPrint ofera antreprenorilor și întreprinderilor multe oportunități de afaceri prin posibilitatea organizarii unor intalniri B2B.

 

Prezentare EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare

Date statistice despre piata produselor alimentare din Cehia

 

Bursa Romana de Afaceri a devenit oficial reprezentant exclusiv in Romania al BVV Trade Fairs Cehia pentru EmbaxPrint Targul International pentru Ambalare si Imprimare .

Pentru detalii suplimentare simtiti-va liberi sa ne contactati!

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account