Forumul Cooperarii Descentralizate Romania Belgia 5 – 7 Noiembrie 2015

Loading Map....

Data
05/11/2015 - 07/11/2015
All Day

Locatia
Iasi

Categorii


Cea de a 5-a editie din Forumul Cooperarii Descentralizate Romania Belgia va avea loc intre 5 si 7 noiembrie 2015 in Iasi, eveniment de afaceri ce se va focusa pe dezvoltarea rurala, educatia economica si sociala de adult.

Acest aspect va marca o noua etapa a cooperarii descentralizate bilaterale si de intrare intr-o logica de parteneriat European axat pe obiective sociale si economice concrete.

Cooperarea descentralizata este un parteneriat de sustinere intre organizatiile sub-nationale straine locale si regionale. Scopul sau principal este de a promova prosperitatea comuna si de a consolida dezvoltarea locala si guvernarea teritoriala. Cooperarea descentralizata este considerata ca orice proiect, initiativa, sau parteneriat intre cel putin un belgian si o organizatie sub-nationala romaneasca (autoritate publica, semi publica, ONG, institut de invatamant …), in scopul de a promova dezvoltarea locala si regionala durabila. Aceasta definitie a cooperarii descentralizate subliniaza in mod clar ca aceasta cooperare descentralizata nu este acelasi lucru ca si descentralizare. Descentralizarea inseamna transferul de autoritate si responsabilitate pentru functiile publice de la guvernul central de a subordona ori organizatii guvernamentale cvasi-independente si / sau sectorul privat.
In atasament puteti gasi mai multe informatii cu privire la program. Sunteti mai mult decat bineveniti sa participati la acest eveniment de afaceri. Mai mult decat atat, daca doriti sa prezentati ceva despre munca dumneavoastra, putem integra in continuare acest lucru in program.
Pe langa alti belgieni, la Forumul Cooperarii Descentralizate Romania Belgia, de asemenea, un grup de 8 persoane care participa la un proiect Eramus, va fi acolo. Ei au un fundal in domeniul educatiei (si educatia adultilor) si economia sociala. Ei vor fi foarte interesati de munca ta, deoarece rezultatul acestui proiect va fi stabilirea de noi colaborari de afaceri.

Participarea la Forum este gratuita, inscriile se fac la adresa www.fobero.eu

Daca exista nelamuriri, simtiti-va liberi sa ne contactati!

Program_forum_2015_dc_ro_be_13102015

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account