GASIFICATION SUMMIT 2016 – Rotterdam, Olanda

Loading Map....

Data
23/03/2016 - 24/03/2016
All Day

Locatia
Rotterdam

Categorii


rbe-gasification2016

 

Al 5-lea Gasification Summit, va avea loc pe 23 și 24 Martie 2016, în Rotterdam, Olanda, și încă o dată va reuni directori executivi din industrie și cercetare, pentru a discuta cele mai recente evolutii comerciale și tehnice, provocările și progrese de cercetare pe întreaga piață de gazeificare.


The Gasification Summit 2016 va pune accent pe cele mai noi tehnologii în funcțiune din industria de gazeificare globala și include, de asemenea, o privire de ansamblu la zi pana la data activitatii de prospecțiune. Discută despre provocarile tehnice care se confruntă în timp ce se urmareste reducerea emisiilor de carbon, și provocările care se confruntă în timpul procesului de comercializare, inclusiv punctele de vedere din diferite piețe finale.


Conferința de două zile va cuprinde o serie de prezentări informative, combinate cu o serie de studii de caz IGCC de la directori executivi si experti din industrie. Vor fi doua sesiuni de discutii de grup pentru a incuraja schimbul de informații între tine și ceilalți participanți. Mai mult decât atât, acest eveniment de afaceri de două zile oferă oportunități excelente de networking în scopul de a maximiza beneficiile participarii dumneavoastră.


Suntem incantati sa-l anuntam pe Juergen Karg, Director Dezvoltare Afaceri IGCC a Siemens Power & Division Gaz care se alătură discutiei noastre interactive de grup „Viitorul pieței și perspectivele” care are loc în Ziua 2 al Gasification Summit 2016.


Pentru mai multe detalii va invitam sa descarcati agenda conferinței!

 

Descarcati agenda AICI!

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account