Global Business Connect – editia a doua

Loading Map....

Data
04/06/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Locatia
Bursa Romana de Afaceri

Categorii


Tema principala a evenimentului:

Prezentarea companiilor cehesti care vor veni in Romania in data de 10 iunie ac, pentru intalniri bilaterale cu firme romanesti

GLOBAL AGENDA:

19h00 – 19h15: Welcome, inregistrarea si prezentarea participantilor

19h15 – 20h00: Prezentarea companiilor cehesti participante la evenimentul din 10 iunie 2015

Intalniri de afaceri si conectarea cu alti oameni de afaceri prin intermediul Platformei www.rbe.ro

20h00 – 20h30: Cocktail si Networking

20150604_203707

Bursa Romana de Afaceri organizeaza lunar, intalniri de afaceri directe intre membrii si alti oameni de afaceri romani si straini.

Participantii la evenimentul nostru de networking din data de 4 iunie ac, vor acea oportunitatea sa cunoasca componenta delegatiei de afaceri din Cehia (18 companii) care vor vizita Bucurestiul in data de 10 iunie 2015 pentru intalniri bilaterale de afaceri cu firme romanesti.

In plus, veti putea sa va faceti rezervarile gratuite pentru evenimentul din 10 iunie ac care va avea loc la Ministerul Fondurilor Europene, si solicita intalniri cu firmele cehesti care va intereseaza.

Interactiunea directa intr-un cadru select, inmulteste beneficiile oferite de platforma noastra on-line de business matchmaking si marketing digital pentru oamenii de business.

Participarea membrilor Bursei Romane de Afaceri este gratuita.

Global Business Connect este un eveniment de afaceri si networking care ofera membrilor Bursei Romane de Afaceri dar si altor oameni de afaceri romani si straini, posibilitatea de a isi extinde relatiile de afaceri atat in tara cat si in strainatate prin intalniri bine structurate si de calitate.

Partenerii de afaceri isi fac astfel legaturi directe de afaceri, intalnesc jucatori importanti in piata de afaceri din Romania, precum banci, fonduri de investitii, investitori straini interesati de piata din Romania, reprezentanti ai mediului diplomatic acreditat in tara noastra.

Ulterior, participantii pot ramane conectati cu ultimele noutati oferite de platfomra noastra de afaceri, prin intermediul careia acestia isi pot promova oportunitati de afaceri, propuneri de parteneriate de afaceri, lista companiile si cauta diverse oportunitati oferite de alti membri ai comunitatii de afaceri.

Numarul de locuri este limitat la 30, selectia participantilor facandu-se pe principiul primul inregistrat primul acceptat.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account