Global Business Connect

Loading Map....

Data
14/05/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Locatia
Bursa Romana de Afaceri

Categorii


 

 

 

 

 

 

 

 

GLOBAL AGENDA:

19h00 – 19h15: Welcome, inregistrarea si prezentarea participantilor

19h15 – 20h00: Intalniri de afaceri si conectarea cu alti oameni de afaceri prin intermediul Platformei www.rbe.ro

20h00 – 20h30: Cocktail si Networking

 

Bursa Romana de Afaceri organizeaza lunar, intalniri de afaceri directe intre membrii si alti oameni de afaceri romani si straini.

 

Interactiunea directa intr-un cadru select, inmulteste beneficiile oferite de platforma noastra o-line de business matchmaking si marketing digital pentru oamenii de business.

 

Participarea membrilor Bursei Romane de Afaceri este gratuita.

 

Confirma participarea astazi si trimite solicitarea pentru a obtine lista participantilor care au confirmat.

 

Global Business Connect este un eveniment de afaceri si networking care ofera membrilor Bursei Romane de Afaceri dar si altor oameni de afaceri romani si straini, posibilitatea de a isi extinde relatiile de afaceri atat in tara cat si in strainatate prin intalniri bine structurate si selecte.

Partenerii de afaceri isi fac astfel legaturi directe de afaceri, intalnesc jucatori importanti in piata de afaceri din Romania, precum banci, fonduri de investitii, investitori straini interesati de piata din Romania, reprezentnati ai mediului diplomatic acreditat in tara noastra.

Ulterior, participantii pot tine legatura si sta conectati cu ultimele noutati oferite de platfomra noastra de afaceri, unde acestia isi pot promova oportunitati de afaceri, propuneri de parteneriate de afaceri, lista companiile si cauta diverse oportunitati oferite de alti membri ai comunitatii de afaceri.

In plus, participantii for primi un Voucher in valoare de 150 Euro, care le permite sa isi upgradeze contul din platforma sau sa achizitioneze orice alte servicii Premium ale Bursei Romane de Afaceri.

Numarul de locuri este limitat la 30, selectia membrilor facandu-se pe principiul primul inregistrat primul acceptat.

 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account