Intalnire de afaceri Romano – Taiwaneza la Bucuresti, 25 Octombrie 2016

Loading Map....

Data
25/10/2016
10:00 am - 6:00 pm

Locatia
Hotel Intercontinental

Categorii


intalnire de afaceri

Taiwan External Trade Development Council (Taitra) si Taiwan Trade Center Bucuresti, organizeaza in data de 25 Octombrie 2016, o intalnire de afaceri bilaterala Romano – Taiwaneza, prilejuita de Misiunea Comerciala a Taiwanului la Bucuresti.

Participarea este Gratuita!

Delegatia Taiwaneza de afaceri, cuprinde 18 companii avand drept obiectiv principal dezvoltarea unor relatii de afaceri cu potentiali parteneri romani si explorarea oportunitatilor de afaceri de pe piata din Romania.

Principalele produse si domenii de interes sunt: piese auto, piese camioane, sisteme de iluminat cu LED, valve, garnituri, Radiatoare auto, produse fitness & wellness, Jucarii PVC, utilaje CNC , purificatoare de apa, produse din plastic si lemn reciclat pentru exterior, surse de curent PC, TV, medicale si industriale, adaptoare , UPS, invertor PV, baterii portabile, Yale, balamale pentru usi de sticla, manere, Echipamente/ Instrumente pentru testare si training in diverse domenii, alarme, sirene, alarme medicale, alarme auto, detectoare de fum, produse de bucatarie, Cabluri si fire, accesorii pentru retele si comunicatii, cabluri de fibra optica si accesorii, aparate de sudura fibra optica, produse din mase plastice, cauciuc si aluminiu, matrite, organe de asamblare,  echipamente de securitate, Biciclete, piese si accesorii, Matrite pentru industria maselor plastice, produse OEM, fibre si fire pentru industria textila, piese de inalta precizie si matrite pentru industria optica: senzori optici, senzori cu infra rosu, detectori termici, ochelari night sight vision, produse turnate/ extrudate din aluminiu, piese prelucrate, Utilaje pentru organe de asamblare, utilaje pentru degresare.

Misiunea economica este finantata de: Bureau of Foreign, MOEA.

Firmele romanesti interesate sa participe la aceasta intalnire de afaceri se pot inscrie gratuit online prin formularul de mai jos.

Forumul de Afaceri Romania Taiwan Bursa Romana de Afaceri intalnire de afaceri

 

Cateva din firmele Taiwaneze participante, si interesul lor de afaceri in Romania:

Denumire firmă

Website

Produse

AKITA TRADING CO., LTDwww.facebook.com/akitasparepartsDiverse piese auto, piese camioane, pistoane, valve, garnituri, sisteme de iluminat auto LED, filter, yale, conectori, compresoare.
AMBITION WORLDWIDE CO.www.foreverfit.com.twProduse fitness & wellness
BE ENTERPRISE CO., LTD.www.bebox.com.twJucarii PVC, Puzzle 3D EVA
D&B BINARY INDUSTRIAL CO., LTD.www.dbbcnc.com.twUtilaje CNC , purificatoare de apa , piese auto
DOOZER CO. LTDwww.doozer.com.twProduse din plastic si lemn reciclat pentru exterior cum ar fi parchet pentru terase, Balustrade, Promenada, Pergola, Gard
FSP TECHNOLOGY INC.www.fsp-group.com.twSurse de curent PC, TV, medicale si industriale, adaptoare , UPS , alimentatoare, startere, power bank,/ baterii portabile, invertoare pentru centrale fotovoltaice, produse de iluminat cu LED

Pentru a primi detaliile celorlalte 12 firme Taiwaneze participante, solicita invitatie prin formularul de mai jos.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account