Intalnirea de afaceri Romania Taiwan 10 Noiembrie 2015

Loading Map....

Data
10/11/2015
9:00 am - 6:00 pm

Locatia
Hotel Intercontinental

Categorii


Avem placerea de a va invita sa participati la Intalnirea de afaceri Romania Taiwan din data de 10 Noiembrie 2015, organizata cu ocazia Misiunii Comerciale a Taiwanului la Bucuresti.

Delegatia, mentionata in anexa, cuprinde 34 companii, avand drept obiectiv principal dezvoltarea unor parteneriate de afaceri cu potentiali parteneri romani si explorarea oportunitatilor de afaceri de pe piata din Romania.

Principalele produse vor fi:

  • becuri LED, piese si accesorii auto, scule de mana, electrice, pneumatice si scule pentru constructii, sisteme depozitare si accesorii mobila; pompe pentru drenaj apa; obiecte sanitare; garnituri; organe de asamblare – suruburi, nituri, piulite;

Componente electronice:

  • switch-uri audio/video, amplificatoare; Adeziv cianoacrilat, Adeziv Anaerobic, Adeziv UV,Componente PC (Embedded System, Single Board Computer, Motherboard, Backplane, Power supplies, CPU, Cooler, Industrial Storage); Android Media Box, Wifi 3G Cam; All-in-one PC, Box PC, LCD Monitor, POS Terminal, Cabluri USB, încarcatoare pentru masina, alimentari electrice, Oscilatoare cu cristale , Produse de control de frecventa;

Instrumente muzicale :

  • saxofon, chitara

Acvaristica:

  • încalzitor acvariu, racitor acvariu, pompe de dozare, iluminare acvariu, dozator hrana;

Pulovere, accesorii imbracaminte, materiale si accesorii pentru genti si valize;

Bijuterii;

Produse din cauciuc:

  • Piese din cauciuc turnate, inele din cauciuc pentru etanşare, etansari pentru supape cu abur;

Placa tiparire offset, utilaje pentru mase plastice;

Blender, procesor de alimente, aparat de gatit orez, oala sub presiune electrica, mixer, aparate de bucatarie.

Participarea este gratuita!

Va rugam sa gasiti lista companiilor participante la Intalnirea de Afaceri Romania Taiwan, provenind din domeniile menționate mai sus. Puteți vizualiza produsele oferite de acestea, vizitand site-urile web ale companiilor taiwaneze.


In scopul de a stabili programul de intalniri de afaceri, va rugam sa completati formularul de cerere atașat cu datele solicitate, sa includeti companiile taiwaneze cu care doriti sa discutati, si sa-l trimiteti prin fax sau e-mail cat mai curand posibil. Vom confirma inregistrarea dumneavoastra, apoi prin e-mail, telefon sau fax.


Locatia evenimentului va fi la Hotel Intercontinental Bucuresti, primul etaj, Sala Ronda si se va desfasura in intervalul orelor 09:00 – 18:00.

b2b meetings Andrei Cioroianu business matchmakingromania-taiwan

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account