INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering

Loading Map....

Data
17/02/2016 - 20/02/2016
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering este un eveniment de 4 zile ce se desfășoară de pe data de 17 februarie pana pe 20 februarie 2016 la Centrul de Expoziții Brno din Brno, Republica Cehă

Targul Inteco se desfasoara simultan cu alte trei targuri si sunt cele mai recomandate firmelor care activeaza in sectorul alimentar si al tehnologiilor alimentare din Europa Centrală, oferindu-le acestora oportunitatea sa intalneasca cumparatori din intreaga lume.

Cele mai recente tendințe și idei sunt aduse astfel în prim-plan în acest sector divers, Targul clasandu-se printre cele mai importante târguri de profil din lume, atât pentru comerțul cu amănuntul cat și pentru sectorul HORECA.

 

INTECO International Fair of Equipment for Retail Trade, Hotels and Catering Facilities INTECO Târgul Internațional de echipamente pentru comerț, hoteluri și facilități de catering 3 International Milling Industry, Bakery and Confectionery Fair 2

Expozantii pot ajunge la experții de vânzări dintr-un spectru complet de vânzări de la produse alimentare en-gros și cu amănuntul, brutării, cofetării, prin segmentul HORECA, importatori și exportatori de produse alimentare și băuturi, la productia de mancare sau la furnizorii de materii prime și servicii la scară mică si mare.

Toate târgurile sunt de nivel înalt și sunt destinate în primul rând pentru vizitatori B2B. La fel ca la targurile alimentare de anul trecut, va fi o prezentare separată a tehnologiei și a produselor finite.

INTECO International Fair of Equipment for Retail Trade, Hotels and Catering Facilities INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering

Principalele produse si sectoare de activitate ale INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering sunt:

  • Echipament de bucatarii cu capacitate mare și delicatese;

  • Unitati de răcire și refrigerare pentru magazine, hoteluri și facilități de catering;

  • Echipamente fast-food;

  • Productia bauturilor si echipamente de distributie;

  • Amenajări interioare;

  • Sisteme de casă pentru magazine, hoteluri si catering, turnicheți;

  • Aer condiționat, paza seif, protecția împotriva incendiilor și inginerie informații;

  • Echipament de curățare și întreținere;

  • Arta calculatoarelor pentru magazine, hoteluri si catering;

  • Publicatii de specialitate, servicii și consultanță;

INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering – va prezenta compania A.W.I.S cu noile sale sisteme POS, compania BUKOVEC prezinta mobilier pentru facilități de catering în timp ce echipamentele pentru magazine vor fi oferite de UNITA Pavel Tacl. Dintre reprezentanții germani putem menționa GO IN GmbH oferă mobilier și Toka INDEVA care va introduce echipamente pentru bucatarii mari și instalații de producție.

Prezentarea la targurile Salima Vinex, MBK, Inteco și EmbaxPrint aduce antreprenorilor și întreprinderilor multe oportunități de afaceri prin posibilitatea organizarii unor intalniri B2B.

Va invitam  expuneti la INTECO în Brno si sa profitati de ofertele extraordinare oferite de organizatori!

 

Date statistice despre INTECO - piata alimentara din Cehia

 

Bursa Romana de Afaceri a devenit oficial reprezentant exclusiv in Romania al BVV Trade Fairs  Cehia pentru INTECO Targul International de Echipamente pentru Comertul cu Amanuntul, Hoteluri si Facilitati de Catering .

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account