MBK Targul International din Industria Moraritului, Panificatie si Patiserie

Loading Map....

Data
17/02/2016 - 20/02/2016
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


MBK Targul International din Industria Moraritului, Panificatie si Patiserie este un eveniment de 4 zile ce se desfășoară din data de 17 februarie pana pe 20 februarie 2016 la Centrul de Expoziții Brno din Brno, Republica Cehă. Evenimentul se va desfasura simultan cu alte trei târguri.

In 2014, expozantii au ocupat târgul MBK ca o platformă de prezentare pentru produsele și serviciile lor. Cu participarea lor la aceste târguri expozantii au ocupat 1,757 mp. 24086 de vizitatori au participat la MBK pentru a se informa cu privire la inovațiile și tendințele din activitatea lor.

 

Expozantii pot ajunge la experții de vânzări dintr-un spectru complet de vânzări de la produse alimentare en-gros și cu amănuntul, brutării, cofetării, prin segmentul HORECA, importatorii și exportatorii de produse Servicii, literatură, autoritățilelimentare și băuturi, la productia de mancare sau furnizorii de materii prime și servicii la scară micămare.

International Milling Industry, Bakery and Confectionery Fair 3International Milling Industry, Bakery and Confectionery Fair 2

 

Cele mai recente tendințe și idei sunt aduse astfel în prim-plan în acest sector divers, Targul clasandu-se printre cele mai importante târguri de profil din lume, atât pentru comerțul cu amănuntul cat și pentru sectorul HORECA.

 

Principalele produse si sectoare de activitate prezentate la MBK Targul International din Industria Moraritului, Panificatie si Patiserie sunt:

  • Mașini și echipamente pentru mori de făină;

  • Produse ale industriei de frezat;

  • Produse de panificatie, Materie primă de cofetărie și ingrediente;

  • Mașini și echipamente pentru brutarii;

  • Masini si echipament de producere de produse de patiserie;

  • Accesorii pentru brutării și de producție produse de patiserie;

  • Produse de brutarie;

  • Produse de cofetărie;

MBK International Milling Industry, Bakery and Confectionery Fair

Târgul MBK va cuprinde, de exemplu, JAROSPOL Technology specializata in producerea și furnizarea de mașini și echipamente pentru brutarii, de asemenea, Moravské potravinářské Strojírny – companie care va prezenta noua linie de producție de pâine, compania TOPOS va oferi mașini de amestecare pentru prepararea aluatului în brutării; utilaje pentru brutarii vor fi, de asemenea, expuse de NORD Servis și SVAM Litomyšl.

Prezentarea la targurile Salima Vinex, MBK, Inteco și EmbaxPrint aduce antreprenorilor și întreprinderilor multe oportunități de afaceri prin posibilitatea organizarii unor intalniri B2B.

 

Date statistice despre MBK Targul International din Industria Moraritului, Panificatie si Patiserie - piata alimentara din Cehia

Bursa Romana de Afaceri a devenit oficial reprezentant exclusiv in Romania al BVV Trade Fairs Cehia pentru MBK Targul International din Industria Moraritului, Panificatie si Patiserie .


 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account