Sourcing Day

Loading Map....

Data
30/09/2015
All Day

Locatia
NOVOTEL

Categorii


Esti producator sau furnizor de servicii in industria de petrol & gaze, electrotehnica, nucleara, distributie si transport de energie electrica, mijloace de transport, energie termica si hydro, cai ferate, infrastructura, sau energie regenerabila?

Doresti sa iti gasesti un Client mare pentru produsele si serviciile tale?

Rezerva-ti locul la Sourcing Day!

 

SOURCING DAY va avea loc in data de 30 Septembrie 2015 in Bucuresti, Novotel City Centre

15 Manageri de Achizitii ai VINCI – Franta, vor veni la Bucuresti sa intalneasca furnizori romani de produse si servicii pentru industriile mai jos mentionate.

 

 

CINE TREBUIE SA PARTICIPE

Producatori si furnizori de servicii in industriile:
* Nucleara
* Energie Regenerabila
* Productie de energie termica si hidro
* Petrol & Gaze
* Cale ferata si infrastructura de transport
* Electrotehnica, transport si transformare energie

Producatori ai urmatoarelor produse:
* Cabluri (curenti slabi, si electricitate medie tensiune)
* Invertoare
* Transformatoare electrice
* Tablouri electrice
* Paturi de cabluri
* Aparatura de control si Automatizari
* Celule de medie tensiune

Companii de constructii si sub-contractare forta de munca
* Lipire / Conexiuni fibra optica
* Lucrari electrice si de intins cabluri electrice
* Constructii si montaj de rezervoare de otel si inox, in diverse locatii
* Confectii metalice
* Montaj panouri fotovoltaice, structuri metalice, echipamente electrice, instalatii sanitare si electrice

Furnizori de Servicii:
* Proiectare constructii civile
* Proiectare instalatii electrice si curenti slabi
* Transport International si Logistica, inclusiv ambalarea produselor in vederea livrarii la export

Sourcing Day ofera producatorilor si furnizorilor romani de servicii, oportunitatea de a intalni direct responsabilii de achizitii din cadrul grupului VINCI, si a discuta conditiile de afaceri.

Astfel, pe data de 30 Septembrie, vor fi organizate la Bucuresti la Hotel NOVOTEL, intalnirile bilaterale intre firmele romanesti si cei 15 manageri de achizitii ai VINCI. Programul zilei va fi disponibil si comunicat participantilor inscrisi, incepand cu 10 Septembrie 2015.

A doua zi, pe data de 1 Octombrie, partile au posibilitatea de a isi programa vizite la fabricile producatorilor romani respectiv la sediile furnizorilor romani de servicii interesati de export.

Pentru a putea participa la acest eveniment si a beneficia de oportunitatea intalnirii unui astfel de Client, va rugam sa completati Formularul de Aplicatie, care poate fi descarcat dand click pe butonul de mai jos.

 

Descarca Formularul de Aplicatie aici!

 

Platforma RBE Connect a facilitat in cadrul Sourcing Day, contacte de afaceri directe intre 40 companii romanesti de top si 15 manageri de achizitii ai Grupului VINCI Energies Franta

 

Bursa Romana de Afaceri alaturi de partenerul sau francez, a organizat in premiera pentru Romania, evenimentul Sourcing Day in cadrul caruia a facilitat legatura de afaceri directa intre peste 40 de firme romanesti si 15 manageri de achizitie ai grupului francez VINCI Energies.

Evenimentul a avut loc pe data de 30 Septembrie, la Hotel Novotel din Bucuresti, unde au participat un numar de aproximativ 60 de persoane cu functii de decizie in companii romanesti de top.

Ideea evenimentului de business a fost sa ofere producatorilor si furnizorilor de servicii din industriile de : petrol & gaze, electrotehnica, automatizari, nucleara, distributie si transport de energie electrica, mijloace de transport, energie termica si hydro, cai ferate, infrastructura, si energie regenerabila, oportunitatea de a intalni direct responsabilii de achizitii pe domeniile mai sus mentionate din cadrul grupului VINCI – Franta, si a discuta direct conditiile de afaceri.

Companiile prezente la acest eveniment, sunt companii cu o importanta mare in economia romaneasca cum ar fi: Automatica, Cotraco, Precia Molen Romania, Confind, Neptun, Petroconsult, Energofor, TUV SUD Romania, ICPE, ICPE-ACTEL, INSPET Ploiesti, IPIP, Energobit, Electroputere Craiova, ICME-ECAB, Eximprod Grup, Rig-Service, Metal-Somet, Indas Tech, Eltrex, Electrogrup si multe alte companii exportatoare din domeniu.

Satisfactia participantilor a venit din faptul ca intalnirile au fost one-to-one, scurte si la obiect, orientate doar pe business si exact intre decidentii care isi confirmasera in prealabil dorinta de a se intalni si a discuta afaceri.

Toti participantii si-au manifestat dorinta dea participa si pe viitor la evenimentele RBE Connect, apreciind ca in urma unor astfel de intalniri si discutii de calitate, participantii vor putea incheia noi parteneriate si isi vor putea dezvolta afacerea pe plan international.

Achizitorii au fost si ei multumiti de ceea ce au vazut si au discutat, si chiar au programat a doua zi pe 1 Octombrie o serie de vizite la cateva fabrici romanesti.

Evenimentul Sourcing Day a fost unul inovativ, primul de acest fel in Romania, care a facilitat direct B2B la propriu, un eveniment ce se alatura seriei noastre de evenimente Global Business Connect.

RBE este prima platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania, care conecteaza oamenii de afaceri si necesitatile lor la cele mai relevante si calitative oportunitati de afaceri, finantari sau parteneri la nivel global.

RBE a primit, din partea ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania), diploma de excelenta pentru lansarea celei mai inovative si complexe platforme de afaceri internationale si marketing digital din Romania.

Multe companii internationale utilizeaza deja sistemul de matchmaking al Bursei Romane de Afaceri. Inscrie-te GRATUIT in directorul de afaceri si alatura-te comunitatii noastre de business.

Andrei Cioroianu and Valentin Preda at Sourcing Day WP_20150930_09_09_31_Pro

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account