Parteneriatul Eleno-Roman – Intalniri de Afaceri intre oameni de afaceri romani si greci

Loading Map....

Data
23/06/2016
All Day

Locatia
CCIR

Categorii


Biroul pentru Afaceri Economice si Comerciale din cadrul Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti – in parteneriat cu Camera de Comert Bilaterala Eleno-Romana si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza Parteneriatul Eleno-Roman – Intalniri de Afaceri

Forumul va avea loc in Bucuresti, in data de 23 iunie 2016, orele 13:00 – 18:00 la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga nr.2,

Sala Banatul & Protocol, etaj 3

Evenimentul va fi organizat in contextul vizitei oficiale in Romania a Domnului Dimitrios Mardas, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Elen al Afacerilor Externe.

Scopul evenimentului il reprezinta dezvoltarea relatiilor si a schimburilor comerciale bilaterale dintre Romania si Grecia, precum si crearea si valorificarea de oportunitati de afaceri intre tari.

Delegatia din Grecia va fi compusa din 41 de companii care isi desfasoara activitate in sectoare precum: (1) alimente si bauturi, (2) agentii de turism, (3) cosmetice si produse farmaceutice, (4) materiale de constructii.

Aceste Intalniri de afaceri se vor desfasura joi, 23 iunie 2016 in salile Banatul si Protocol, din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bd. Octavian Goga nr.2, Sector 3, Bucuresti), intre orele 13:00-18:00.

Cei interesati sunt rugati sa comunice interesul direct la Ambasada Elena la Bucuresti e-mail: ecocom-bucharest@mfa.gr

Intalniri de Afaceri

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account