Programul de Cooperare Transnationala Dunarea: Intalnire Grup de Lucru Sectorul Privat – Septembrie 2015

Loading Map....

Data
21/09/2015
9:30 am - 12:00 pm

Locatia
Universitatea Spiru Haret

Categorii No Categories


Se contureaza doua teme majore pe care mediul de afaceri  le va promova  in cadrul SUERD atat in cadrul Formului de la Ulm cat si ulterior, respectiv:

  1. Experienta romaneasca privind implicarea antreprenorilor si structurilor asociative ale mediului de afaceri in dezvoltarea invatmantului dual si abordarea integrata, strategica a pietei fortei de munca atat sectorial cat si intersectorial. La aceasta tema avem proiecte pilot atat la nivel regional cat si abordari sectoriale in domenii precum componente pentru industrii ale mijloacelor de transport, echipamente industriale, industria mobilei , IT&C, textila.
  2. Experienta romanesca privind dezvoltarea infrastructurii inovarii la nivel regional si implicarea clusterelor si retelelor de firme  in dezvoltarea specializarilor inteligente intersectoriale, unde exista proiecte si initiative.

In acest context, avand in vedere apropierea Forumului de la Ulm dar si lansarea  programului Dunarea si implicarea modesta a firmelr romaensti in Horizon 2020, va invit in data de luni  21 septembrie ora 9.30  la sediul central al  Universitatii Spiru Haret , str Ion Ghica Nr.  13, sala Senatului pentru a dezvolta subiectele de mai sus.

In cadrul sesiunii voi face o prezentare a programul Dunarea . Pentru documentare suplimentara privind acest program puteti consulta

http://www.dtpevent.eu/relevant-documents

 

Cu stima,

  1. Costin Lianu

Coordonator  SUERD sector privat

Director executiv  ICCS/USH

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account