Romania Gas Conference 2015

Loading Map....

Data
11/11/2015 - 12/11/2015
All Day

Locatia
JW Marriott Bucharest

Categorii


 

 

 

 

 

 

Romania Gas Conference & Exhibition 2015 va fi organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, intre 11 și 12 Noiembrie 2015) este un eveniment de afaceri dedicat industriei de gaze naturale din Romania, conceput pentru conducerea de directori de petrol si gaze si consultanti, corporatii, companii nationale de petrol si gaze, companii independente, guvern și oficialii care acorda licente.
Evenimentul se concentrează pe furnizarea unei analize detaliate a pietei nationale de gaze naturale, activitatile si planurile jucatorilor majori, si tendintele din industrie. Acesta va aborda mai multe aspecte, printre care potentialul Marii Negre, precum si importanta deosebita a interconectarii sistemului national de transport de gaze romanesc cu retelele similare ale tarilor vecine, in contextul crizei ucrainene in curs de desfasurare.

De ce sa participi la Romania Gas Conference 2015

Idei in conducere – acces la informatii critice pentru compania dumneavoastra de a dezvolta activitatea sau de a initia actiuni in explorarea resurselor conventionale si neconventionale.
Networking – acces la lideri politici cheie, operatori, contractori, consultanti, investitori si experti in energie.
Marketing – promoveaza serviciile companii dvoastra prin popularele noastre oportunitati de sponsorizare.
Dezvoltarea afacerii – castiga contacte cheie in timp ce obtii informatii cheie din industrie astfel incat sa iti dezvolti afacerea alaturi de formarea de aliante si parteneriate.

 

Vino la Romania Gas Conference 2015, in Bucuresti, pe 11 si 12 noiembrie pentru a explora toate aceste oportunitati de afaceri si de a descoperi modul in care Romania isi poate indeplini potentialul sau geostrategic ca un viabil exportator de gaz pentru tarile ESE & ECE folosind rezervele sale din Marea Neagra!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa gasiti atasat setul de conferinte, care include ordinea de zi provizorie cu speakeri.

Daca doriti sa participati, va rugam sa confirmati ferm participarea prin completarea formularului de inregistrare (ultima pagina a setului de conferinte), care trebuie sa fie trimis inapoi prin e-mail sau fax nu mai tarziu de 9 luna noiembrie.

Daca va decideti sa aderati la unul din panourile noastre, va rugam sa ne trimiteti tema si titlul de prezentare cat mai curand posibil, iar noi va vom contacta imediat pentru a discuta despre participarea dvoastra ca vorbitor.

Va multumim pentru atentia dumneavoastra. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Romania Gas Conference 2015

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account