Targul International de Fashion din Cehia: Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie STYL&KABO 2017 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
18/02/2017 - 20/02/2017
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


În calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al unuia din cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est – BVV Trade Fairs Brno Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din domeniile Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie sa participe la cea de-a 49-a editie a Targului International de Fashion STYL&KABO care se va desfasura in perioada 18 – 20 februarie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Vezi aici cand se va desfasura urmatoarea editie STYL&KABO

Inca din anul 1993, Styl & Kabo este cel mai mare targ international care faciliteaza intalniri B2B in industria de fashion, Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie din Europa Centrala si de Est.

bvv-trade-fairs-brno-czech-republic

Targul – care se organizeaza de doua ori pe an (in lunile februarie si august), reprezintă locul perfect de promovare pentru companiile mici și mijlocii din industria modei, imbracamintei, incaltamintei si pielariei care doresc sa își promoveze propriile branduri, sa lanseze noi produse și sa intre în contact cu potentiali cumparatori, distribuitori și parteneri de afaceri internationali.

Preturile standurilor sunt foarte accesibile, si variaza intre 750 Euro +TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6mp, si 3500 Euro +TVA pentru un stand Premium de 32 mp.

Preturile de inchiriere ale standurilor, sunt foarte avantajoase – descarcati la urmatoarele linkuri Formatul, dimensiunile si tarifele All Inclusive ale standurilor STYL si KABO.

Rezerva-ti locul la targul de fashion STYL&KABO 2017 Brno pana la 21 noiembrie si ai prioritate la distribuirea locatiilor de stand cu vizibilitate buna in cadrul targului si discount de 10%.

Informatii detaliate se pot gasi in Brosura de Prezentare a Targului , iar inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In masura in care doriti sprijinul nostru, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 sau prin email la office@rbe.ro

Sectiunile targului de Fashion STYL:

CLASSICS: imbracaminte de dama si barbati

BABY: imbracaminte pentru copii si nou-nascuti

LINGERIE: lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie

ACCESSORIES: bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile

Sectiunile targului de incaltaminte si pielarie KABO:

SHOES: pantofi pentru femei, barbati si copii

ACCESSORIES: genti, valize, curele si manusi

MATERIALS, COMPONENTS, EQUIPMENT

styl-international-fashion-fair-romanian-business-exchangekabo-international-footwear-and-leatherwear-fair-romanian-business-exchange

 

 

 

 

 

styl-kabo-incaltaminte-bursa-romana-de-afaceri

 

 

Branduri internationale participante frecvent la targurile STYL & KABO:

STYL: Aigner, Aivelli, Alles, Anita, blue seven by Obermeyer, Bugatti, Bruno Banani, CALVIN KLEIN UNDERWEAR, Camp David, Casamoda, Cobra Jeans, cpm the collection, Comtessa, DDP Paris, DELFUR ITALY, DIESEL, Disney, Doppler, Eden Rose, Felina, Foxtrot, Geisha – Amsterodam, Gelco, Hajo, Hardstone, Hello Kitty, CHEEK by LISCA, Jablonex, Jopess, Joymiss, Karpet, KOOI-KNIT, Lamido, Leo Guy, Lisca, Linia, Loft, Maglia, Manfred Hegler, MekSTONE, MZGZ, Neige Noir, NEULA, Noize – Amsterdam, PASSIGATI, Paul Brial, Pause Café, Pierre Cardin, Playboy, Pleas, PTAK MODA, Ravanni, s. Oliver, Sassa, Saxoo London, Schiesser, Stehmann,STERNTALER, Thomas, Urban, Wadima, TONAK and many other brands

KABO: ara, Asylum, Bugatti, Caprice, DOCA, D.P.K., Flora Danica, Fly London, Gabor, GEKA, GEOX, Gerry Weber, Högl, Hispanitas, Icebug, Jana, Joe Sánchez, Josef Seibel, Lanson, Legero, Marco Tozzi, Menbur, Mustang, Protetika, Rieker, Romika, Sarah Burglar, S. oliver, S. Fiorentino, Sprandi, Superfit, Tamaris, Ted Lapidus, Verde, Xti and many other brands

 

 

Informatii Importante:

Vizitatorii targurilor internationale Styl & Kabo sunt in procent de 75% din afara Cehiei, din categoria distribuitorilor care cauta noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si reprezentanti ai industriei internationale de fashion / moda.

Expozantii sunt din numeroase tari dintre care enumeram: Austria, China, Cehia, Germania, Grecia, India, Ungaria, Italia, Lithuania, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ukraina

 

Atat pietele din Cehia cat și cele din Slovacia sunt în creștere; astfel și targurile de moda Styl&Kabo au inflorit corespunzator. Spațiul expozitional s-a extins și numărul de companii și branduri a crescut de la an la an; zeci de nou-veniti si-au prezentat colectiile și mai mulți expozanti din editiile anterioare au revenit în Brno. Editia precedenta (2016) a reunit 314 companii expozante din 16 tari, cu un trafic de 5305 vizitatori internationali din totalul de 6051 persoane care au vizitat targul in cele trei zile.

632 de branduri si-au prezentat produsele anul trecut la Brno, suprafata inchiriata fiind de 7847 mp.

 

Venind in sprijinul companiilor romanesti, cu activitate in industria de fashion, Imbracaminte, Textile, Incaltaminte, Pielarie, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata ceha si internationala, precum si al oamenilor de afaceri interesati sa isi gaseasca partneri si oportunitati de afaceri de nivel international, Bursa Romana de Afaceri a semnat la sfarsitul anului trecut un parteneriat cu cel mai important organizator de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

Astfel, Bursa Romana de Afaceri a devenit incepand cu anul 2016, partenerul oficial pentru Romania al BVV – Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha. Parteneriatul are ca obiectiv principal facilitarea contactelor de afaceri intre companiile romanesti si cele internationale participante la targuri internationale si expozitii in Brno.

 

Despre Centrul Expozitional BVV Trade Fairs Brno:

Anual, la Brno se organizează aproximativ 50 de târguri şi expoziţii internaţionale, vizitate de peste 1 milion de persoane interesate din toate colturile lumii.

Traditia expoziţiilor de la Brno este impresionanta. Complexul expozitional a fost inaugurat în anul 1928 cu „Expoziţia culturii contemporane în Cehoslovacia”. In anii `50, în arealul expoziţional de la Brno s-a reuşit organizarea „Expoziţiei industriei cehoslovace constructoare de maşini”, tranformată apoi în „Târgul Internaţional Tehnic” care in prezent este unul din cele mai importante targuri recunoscute la nivel European.

targul-international-de-fashion-din-cehia-imbracaminte-textile-incaltaminte-si-pielarie-stylkabo-2017-brno-republica-ceha

In cei peste 85 de ani de functionare ai Complexului Expozitional, activitatea s-a dezvoltat atat de mult incat Brno şi-a castigat renumele de oraş expoziţional. Dispus pe o suprafata de 667,000 mp, complexul expoziţional are o suprafaţă inchiriabila de 130.000 m², si se numără printre cele mai mari suprafeţe expoziţionale ale lumii reprezentand pentru multi ani la rand punctul de intalnire comerciala intre Est si Vest.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Log in with your credentials

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account