Targul International de Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie STYL & KABO 2019 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
16/02/2019 - 18/02/2019
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


În calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al unuia din cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est – BVV Trade Fairs Brno Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din domeniile Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie sa participe la cea de-a 53-a editie a Targului International de Fashion STYL&KABO care se va desfasura in perioada 16 – 18 februarie 2019 la Brno, Republica Ceha.

bvv-trade-fairs-brno-czech-republic

Inca din anul 1993, Styl & Kabo este cel mai mare targ international care faciliteaza intalniri B2B in industria de fashion, imbracaminte, textile, incaltaminte si pielarie din Europa Centrala si de Est.

Targul – care se organizeaza de doua ori pe an (in lunile februarie si august), reprezintă locul perfect de promovare pentru companiile mici și mijlocii din industria modei, imbracamintei, incaltamintei si pielariei care doresc sa își promoveze propriile branduri, sa lanseze noi produse și sa intre în contact cu potentiali cumparatori, distribuitori și parteneri de afaceri internationali.

Preturile standurilor sunt foarte avantajoase, si variaza intre 850 Euro +TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6mp, si 3500 Euro +TVA pentru un stand Premium de 32 mp.

Pentru mai multe informatii descarcati la urmatoarele linkuri formatul, dimensiunile si tarifele All Inclusive ale standurilor STYL si KABO.

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrul Expozitional BVV Trade Fairs Brno:

In masura in care doriti oferta personalizata in limba romana de inchiriere stand sau alte informatii privind participarea la Targul International de Fashion – STYL&KABO 2019, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl. Andrei CIOROIANU) sau prin email la [email protected]


styl-international-fashion-fair-romanian-business-exchange

kabo-international-footwear-and-leatherwear-fair-romanian-business-exchange

 

 

 

 

 

Principalele produse din cadrul targului STYL:

CLASICE: imbracaminte de dama si barbati

COPII: imbracaminte pentru copii si nou-nascuti

LENJERII: lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie

ACCESSORII: bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile

Principalele produse din cadrul targului KABO:

INCALTAMINTE: pantofi pentru femei, barbati si copii

ACCESSORII: genti, valize, curele si manusi

MATERIALE, COMPONENTE, ECHIPAMENTE


Testimonial:

Desirette, companie romaneasca care a participat la editia din februarie 2017 a targului international de incaltaminte si pielarie KABO.

„KABO ne-a oferit posibilitatea de a ne promova in mediul de business prielnic brandului nostru. Am legat relatii/conexiuni cu potentialii clienti si am primit feedback pozitiv de la cei mai importanti trendforecasteri din lume. De asemenea, legaturile cu ceilalti producatori din domeniu si schimbul de experienta au fost importante.
Evenimentul a fost organizat pana in cele mai mici detalii, impecabil.”


Branduri internationale participante frecvent la targurile STYL & KABO:

STYL: Aigner, Aivelli, Alles, Anita, blue seven by Obermeyer, Bugatti, Bruno Banani, CALVIN KLEIN UNDERWEAR, Camp David, Casamoda, Cobra Jeans, cpm the collection, Comtessa, DDP Paris, DELFUR ITALY, DIESEL, Disney, Doppler, Eden Rose, Felina, Foxtrot, Geisha – Amsterodam, Gelco, Hajo, Hardstone, Hello Kitty, CHEEK by LISCA, Jablonex, Jopess, Joymiss, Karpet, KOOI-KNIT, Lamido, Leo Guy, Lisca, Linia, Loft, Maglia, Manfred Hegler, MekSTONE, MZGZ, Neige Noir, NEULA, Noize – Amsterdam, PASSIGATI, Paul Brial, Pause Café, Pierre Cardin, Playboy, Pleas, PTAK MODA, Ravanni, s. Oliver, Sassa, Saxoo London, Schiesser, Stehmann,STERNTALER, Thomas, Urban, Wadima, TONAK and many other brands

KABO: ara, Asylum, Bugatti, Caprice, DOCA, D.P.K., Flora Danica, Fly London, Gabor, GEKA, GEOX, Gerry Weber, Högl, Hispanitas, Icebug, Jana, Joe Sánchez, Josef Seibel, Lanson, Legero, Marco Tozzi, Menbur, Mustang, Protetika, Rieker, Romika, Sarah Burglar, S. oliver, S. Fiorentino, Sprandi, Superfit, Tamaris, Ted Lapidus, Verde, Xti and many other brands

Informatii Importante:

Vizitatorii targurilor internationale Styl & Kabo sunt in procent de 75% din afara Cehiei, din categoria distribuitorilor care cauta noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si reprezentanti ai industriei internationale de fashion / moda.

Expozantii sunt din numeroase tari dintre care enumeram: Austria, China, Cehia, Germania, Grecia, India, Ungaria, Italia, Lithuania, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ukraina

Atat pietele din Cehia cat și cele din Slovacia sunt în creștere; astfel și targurile de moda Styl&Kabo au inflorit corespunzator. Spațiul expozitional s-a extins și numărul de companii și branduri a crescut de la an la an; zeci de nou-veniti si-au prezentat colectiile și mai mulți expozanti din editiile anterioare au revenit în Brno. Editia precedenta (februarie 2018) a fost reprezentata de 241 companii expozante din 15 tari, cu un trafic de 4653 vizitatori internationali.

800 de branduri si-au prezentat produsele anul trecut la Brno.


targul-international-de-fashion-din-cehia-imbracaminte-textile-incaltaminte-si-pielarie-stylkabo-2017-brno-republica-ceha

Parteneriatul Bursei Romane de Afaceri cu organizatorul de targuri si expozitii BVV – Veletrhy Brno a.s., completeaza alaturi de alte parteneriate externe, gama serviciilor de internationalizare si are ca obiectiv principal facilitarea contactelor de afaceri intre companiile romanesti si cele internationale participante la targuri internationale si expozitii in Brno.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account