Targul International de Transport si Logistica 2017 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
09/10/2017 - 13/10/2017
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


În calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din industria de transport si logistica – sa participe cu stand la Targul International pentru Transport si Logistica 2017, care se va desfasura in perioada 09 – 13 octombrie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Targul International de Transport si Logistica este un eveniment de business major in Europa Centrala si de Est, ce se desfasoara o data la doi ani si se adreseaza intregii industrii de transport si logistica.

Editia a 8-a a Targului International de Transport & Logistica se va desfasura in paralel cu Targul International Tehnic – MSV, apreciat ca fiind cel mai mare targ de afaceri in domeniu din Europa Centrala si de Est. Astfel, interesul pentru targul Transport & Logistica a devenit din ce in ce mai mare, iar participarea companiilor romanesti din industria de transport & logistica (operatori de transport marfa si persoane, firme de logistica, producatori, curieri si distribuitori) poate reprezenta un instrument fundamental in dezvoltarea de noi conexiuni de afaceri de calitate la nivel international. La editia precedenta din anul 2015, impreuna, targurile au atras 1,504 companii expozante si un trafic de 75,239 de vizitatori din 54 de tari din intreaga lume.

Aici gasiti mai multe detalii despre ultima editia a Targului International de Transport si Logistica 2015 Brno

Sectoarele principale ale Targului International de Transport si Logistica 2017 :

 • Tehnica in trafic
 • Echipamente de manipulare si depozitare a marfurilor
 • Masini si dispozitive pentru asamblare
 • Materiale si tehnologii de ambalare
 • Servicii pentru trafic
 • Telematica, comunicatie, informare si sisteme de control pentru logistica
 • Servicii complementare: solutii software, burse de transport, solutii de leasing si asigurari, produse after-sales (piese de schimb, anvelope, carduri de combustibili, lubrifianti etc)
 • Cercetare, inginerie si proiectare, servicii logistice

Preturile standurilor sunt accesibile, si pleaca de la 2500 Euro + TVA pentru un stand Basic in suprafata de 9 mp.

Aici gasiti oferta All-Inclusive de standuri in cadrul targului Transport & Logistica Brno 2017

 Companiile din Romania care participa la acest targ, beneficiaza de:

 • Asistenta gratuita pentru organizarea participarii la aceste targuri
 • Oferte personalizate de costuri pentru participare
 • Rezervari de spatii / standuri cu vizibilitate buna in cadrul targului

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului, BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In masura in care doriti oferta personalizata in limba romana de inchiriere stand sau alte informatii privind participarea la targuri internationale, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

***

Venind in sprijinul companiilor romanesti cu activitate in industria de transport si logistica, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata ceha si cea internationala, precum si al oamenilor de afaceri dornici sa isi gaseasca parteneri de afaceri la nivel international, Bursa Romana de Afaceri a semnat la sfarsitul anului 2015 parteneriatul cu unul din cei mai importanti organizatori de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha – compania care gazduieste Targul International pentru Transport si Logistica 2017.

 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account