Targul International de Fashion: Imbracaminte si Incaltaminte STYL & KABO august 2017

Loading Map....

Data
19/08/2017 - 21/08/2017
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


În calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al unuia din cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est – BVV Trade Fairs Brno Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din domeniile Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie sa participe la a 50-a editie a Targului International de Fashion STYL&KABO care se va desfasura in perioada 19 – 21 august 2017 in Brno, Republica Ceha.

 

Inca din anul 1993, de cand se organiza prima editie, STYL & KABO ramane in continuare cel mai important targ international de contractari in industria modei, imbracaminte, textile, incaltaminte si pielarie din Europa Centrala si de Est.

Targul International de Fashion STYL & KABO care se desfasoara de doua ori pe an (lunile februarie si august) este singurul loc din Republica Ceha si Slovacia, unde se concentreaza si se prezinta intreaga industrie de textile, imbracaminte, incaltaminte si marochinarie. Acesta ofera expozantilor o oportunitate unica de a-si prezenta noile colectii intr-un mediu atractiv si exclusiv si de a dezvolta noi relatii de afaceri de calitate cu potentiali cumparatori, distribuitori si parteneri de afaceri internationali.

Preturile standurilor sunt foarte avantajoase si variaza intre 820 Euro +TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6 mp, si 3500 Euro +TVA pentru un stand Premium de 32 mp.

Descarcati la urmatoarele linkuri Formatul, dimensiunile si tarifele All Inclusive ale standurilor STYL si KABO.

Rezerva-ti locul la targul international de fashion STYL & KABO 2017 pana la data de 24 mai si beneficiaza de un discount special si prioritate la distribuirea locatiilor de stand cu vizibilitate buna in cadrul targului!

Informatii detaliate se pot gasi in Brosura de Prezentare a Targului iar inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului, BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

In masura in care doriti oferta personalizata de inchiriere stand in limba romana sau alte informatii privind participarea la Targul International de Fashion – STYL&KABO 2017, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl Andrei CIOROIANU) sau prin email la office@rbe.ro

Sectiunile targului de Fashion STYL:

CLASSICS: imbracaminte de dama si barbati, tricotaje, imbracaminte din piele si blana

BABY: imbracaminte pentru copii si nou-nascuti

LINGERIE: lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie

ACCESSORIES: bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile

Sectiunile targului de incaltaminte si pielarie KABO:

SHOES: pantofi pentru femei, barbati si copii

ACCESSORIES: genti, valize, curele si manusi

MATERIALS, COMPONENTS, EQUIPMENT: piele naturala, alte materiale, designeri de pantofi si alte elemente componente de lux


 

Testimonial:

Desirette, companie romaneasca care a participat la editia din februarie 2017 a targului STYL&KABO.

„KABO ne-a oferit posibilitatea de a ne promova in mediul de business prielnic brandului nostru. Am legat relatii/conexiuni cu potentialii clienti si am primit feedback pozitiv de la cei mai importanti trendforecasteri din lume. De asemenea, legaturile cu ceilalti producatori din domeniu si schimbul de experienta au fost importante.
Evenimentul a fost organizat pana in cele mai mici detalii, impecabil.”

Informatii Importante:

Vizitatorii targurilor internationale Styl & Kabo sunt in procent de 75% din afara Cehiei, din categoria distribuitorilor care cauta noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si reprezentanti ai industriei internationale de fashion / moda.

Expozantii sunt din numeroase tari dintre care enumeram: Austria, Bangladesh, Belarus, China, Croatia, Republica Ceha, Germania, Grecia, India, Ungaria, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Pakistan, Polonia, Romania, Slovacia, Turcia, Ucraina.

Atat pietele din Cehia cat și cele din Slovacia sunt în creștere; astfel și targurile de moda Styl&Kabo au inflorit corespunzator. Spațiul expozitional s-a extins și numărul de companii și branduri a crescut de la an la an; zeci de nou-veniti si-au prezentat colectiile și mai mulți expozanti din editiile anterioare au revenit în Brno. Editia precedenta, a reunit 283 companii expozante din 20 de tari, cu un trafic de 5887 vizitatori internationali care au vizitat targul in cele trei zile.

758 de branduri si-au prezentat produsele la editia din februarie 2017, suprafata inchiriata fiind de 7847 mp.

Branduri internationale participante frecvent la targurile STYL & KABO:

STYL: Aigner, Aivelli, Alles, Anita, blue seven by Obermeyer, Bugatti, Bruno Banani, CALVIN KLEIN UNDERWEAR, Camp David, Casamoda, Cobra Jeans, cpm the collection, Comtessa, DDP Paris, DELFUR ITALY, DIESEL, Disney, Doppler, Eden Rose, Felina, Foxtrot, Geisha – Amsterodam, Gelco, Hajo, Hardstone, Hello Kitty, CHEEK by LISCA, Jablonex, Jopess, Joymiss, Karpet, KOOI-KNIT, Lamido, Leo Guy, Lisca, Linia, Loft, Maglia, Manfred Hegler, MekSTONE, MZGZ, Neige Noir, NEULA, Noize – Amsterdam, PASSIGATI, Paul Brial, Pause Café, Pierre Cardin, Playboy, Pleas, PTAK MODA, Ravanni, s. Oliver, Sassa, Saxoo London, Schiesser, Stehmann,STERNTALER, Thomas, Urban, Wadima, TONAK and many other brands

KABO: ara, Asylum, Bugatti, Caprice, DOCA, D.P.K., Flora Danica, Fly London, Gabor, GEKA, GEOX, Gerry Weber, Högl, Hispanitas, Icebug, Jana, Joe Sánchez, Josef Seibel, Lanson, Legero, Marco Tozzi, Menbur, Mustang, Protetika, Rieker, Romika, Sarah Burglar, S. oliver, S. Fiorentino, Sprandi, Superfit, Tamaris, Ted Lapidus, Verde, Xti and many other brands

 

Venind in sprijinul companiilor romanesti, cu activitate in industria de fashion, Imbracaminte, Textile, Incaltaminte, Pielarie, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata ceha si internationala, precum si al oamenilor de afaceri interesati sa isi gaseasca parteneri si oportunitati de afaceri de nivel international, Bursa Romana de Afaceri a semnat la sfarsitul anului trecut un parteneriat cu cel mai important organizator de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

Astfel, Bursa Romana de Afaceri a devenit incepand cu anul 2016, partenerul oficial pentru Romania al BVV – Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha. Parteneriatul are ca obiectiv principal facilitarea contactelor de afaceri intre companiile romanesti si cele internationale participante la targuri internationale si expozitii in Brno.

 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account