Targul International pentru Industria Alimentara SALIMA / VINEX 2018 – Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
27/02/2018 - 02/03/2018
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile profesionale si de afaceri cu activitate in industria alimentara, sa participe la cea de-a 31-a editia a Targului International pentru Industria Alimentara – Salima / Vinex, care se va desfasura in perioada 27.02. – 02.03.2018 la Centrul Expozitional BVV Trade Fairs Brno, Republica Ceha.

Targul International pentru Industria Alimentara SALIMA / VINEX se desfasoara o data la doi ani si reprezinta locul perfect de intalnire pentru producatorii si furnizorii internationali de produse, servicii si tehnologii alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice. Targul Salima / Vinex se adreseaza vizitatorilor B2B si B2C si reprezinta o oportunitate reala pentru companiile romanesti din industria alimentara, de a se promova, de a intra pe noi piete de desfacere si a dezvolta noi relatii de afaceri de calitate, la nivel international.

Editia precedenta a targului Salima / Vinex  a fost  reprezentata de catre 794 de companii expozante din 36 de tari, cu un trafic de 28,086 de vizitatori internationali pe o suprafata de aproximativ 28,500 mp.

Aici gasesti informatii de la editia precedenta SALIMA / VINEX 2016

Targul alimentar Salima / Vinex 2018 se va desfasura in paralel cu alte 4 targuri cu tematici complementare, ingloband astfel toate ramurile industriei alimentare:


*

Preturile standurilor sunt foarte accesibile, si variaza intre 1150 Euro + TVA pentru un Stand Basic in suprafata de 6 mp si 5000 Euro + TVA pentru un Stand Exclusive in suprafata de 30 mp.

Companiile din Romania care participa la acest targ, beneficiaza de:

  • Asistenta gratuita pentru organizarea participarii la aceste targuri
  • Oferte personalizate in limba romana de costuri pentru participare
  • Rezervari de spatii / standuri cu vizibilitate buna in cadrul targului

In masura in care doriti oferta personalizata de inchiriere stand in limba romana sau alte informatii privind participarea la Targul International pentru Industria Alimentara – SALIMA / VINEX 2018, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl Andrei CIOROIANU) sau prin email la office@rbe.ro

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului, BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

 **

Principalele produse prezentate in cadrul Targului International pentru Industria Alimentara Salima 2018:

·         Lapte și produse lactate

·         Uleiuri, grăsimi, ouă și produse din ouă

·         Condimente,  sare, orez, paste etc

·         Produse din carne și aditivi–condimente, amestecuri, pasări de curte, pește

·         Mancaruri gata preparate, supe, sosuri, produse delicatese, preparate congelate

·         Zaharuri și îndulcitori, dulciuri și ciocolată

·         Fructe si legume, produse alimentare sănătoase bine echilibrate, alimente ecologice

·         Produse de morarit, brutarie si cofetarie

·         Băuturi alcoolice și nealcoolice

·         Cafea, ceai, cacao

·         Tutun și produse din tutun

·         Utilaje si tehnologii pentru industria alimentara

·         Ambalaje si tiparituri

·         Echipamente si servicii de catering


Informatii importante:

Anual, la Brno se organizeaza aproximativ 50 de targuri şi expozitii internaţionale, vizitate de peste 1 milion de persoane interesate in afaceri, din toate colturile lumii.

SALIMA/VINEX  este una dintre cele mai vechi manifestari expozitionale din calendarul de targuri ale Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

La editia precedenta a targului Salima/Vinex au participat si invitati VIP, desfasurandu-se astfel si cateva intalniri de afaceri internationale reprezentative. Pentru a 6-a oara, la SALIMA a avut loc conferinta Food Forum, de aceasta data axata pe competitivitatea pietei europene a produselor alimentare. Pe langa organizarea reprezentantilor Ministerului Agriculturii si Federatiei Industriei Alimentare si Bauturilor din Republica Ceha, la intalniri au participat partenerii ministeriali din Slovacia, Ungaria, Federatia Europeana a Alimentatiei si Bauturilor, FoodDrink Europe si Directia Generala pentru Sanatate si Siguranta a Comisiei Europene.

Parerile unor expozanti ai targului SALIMA/VINEX :

Eva Moravcová, Director Executiv, Espresso
„Am expus in mod regulat la SALIMA, nu am ratat niciodata unul. Participarea noastra ne aduce noi achizitii pe piata si putem introduce noile noastre proiecte clientilor din Cehia. Le aratam ca suntem in continuare aici si ca prezentam noi idei inovatoare care ii vor ajuta in afacerea lor in schimbarea conditiilor pietei”

Martin Struhár, Director Executiv, CoolArt Technology
„Am decis sa participam chiar in ultimul moment si consideram ca a fost o decizie buna. Organizarea targului este excelenta, la fel si numarul de potentiali clienti; am reusit chiar sa incheiem mai multe contracte. Astfel, participarea la cea de-a 30-a editie a targului SALIMA a fost foarte reusita pentru noi.”

Georgi Ivanchev, Proprietar al companiei, Krez obchod a služby
„Sunt aici pentru a treia oara cu selectia noastra de vinuri; compania noastra este localizata in Brno si interesul oamenilor in vinurile bulgare de calitate creste. Bulgaria, in calitate de producator de vin, va fi subiect de discutie si pe viitor; vinurile noastre au castigat deja mai multe medalii in Republica Ceha. Si anul acesta introducem din nou noi tehnologii de vinificatie.”

Miroslav Zeman, Director, ROLOFOL
„Astazi (18 februarie 2016) a fost semnat un acord la standul nostru intre compania noastra si Institutul Central European de Tehnologie  (CEITEC) la Universitatea de Tehnologie Brno (BUT). Lucram intr-un mediu foarte competitiv. Pentru a avea succes pe pietele externe, trebuie sa oferim clientilor nostri o calitate superioara si ceva mai mult. Si acest lucru este ajutat nu doar de propria noastra diligenta, ci si de faptul ca avem posibilitatea de a folosi cunostinte stiintifice.”

Michaela Zachová, EQUICom communications agency, partener PACKAGING LIVE 2016
„Am apreciat editia de anul acesta a targului ca fiind foarte pozitiva; in special a doua zi a fost puternica. A fost un interes deosebit in linia noastra de ambalare; negocierile privind cooperarea, au avut loc la standurile expozantilor nostri; expozantii liniei de ambalare au convenit intre ei asupra unei cooperari in domeniul ambalarii produselor de panificatie. Deasemenea, am avut si vizitatori straini, de exemplu din Kenya, Rusia, Italia, Slovacia s.a.”

***

Bursa Romana de Afaceri este partenerul oficial pentru Romania al BVV – Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha. Parteneriatul are ca obiectiv principal facilitarea contactelor de afaceri intre companiile romanesti si cele internationale participante la targuri internationale si expozitii in Brno.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account