Targul International pentru Industria de Hartie Imprimare Ambalaje 2017, Cairo EGIPT

Loading Map....

Data
26/01/2017 - 29/01/2017
All Day

Locatia
Cairo International Convention Centre, Cairo, Egypt

Categorii


targul-international-din-industria-de-hartie-imprimare-ambalaje-2017-cairo-egipt

Targul International pentru Industria de Hartie Imprimare Ambalaje 2017 – Cairo, EGIPT

Tehnologii inovatoare, lideri mondiali în cele trei segmente, start-up-uri și investitorii sub un singur acoperiș. Pentru exportatori, aceasta este o oportunitate pentru a-si prezenta produsele exclusive publicului la nivel mondial.

Industria hârtiei la nivel mondial atinge 256 miliarde $ in 2017. La nivel global, SUA este lider în producția de celuloză cu aproape 50 de milioane de tone anual, urmata de China, cu 17,2 milioane de tone.

Majoritatea producatorilor de celuloza și hârtie din lume sunt din America de Nord, Europa și Asia și este larg consumata în întreaga lume.

Modernizarea facilitatilor de productie, creșterea cotei de piață și cel mai important, modernizarea / dezvoltarea de tehnologii, sunt activitățile care atrag cele mai multe investiții.

Consumul anual de hârtie în Egipt este de 0,5 milioane de tone. Segmentele de hârtie, țesuturi, carton și pulpă se asteapta să crească la o rată anuală de 10%.

Din cererea totală, 78% este satisfacuta din importuri. Principala sursă de aprovizionare internă este de la Bagasse (reziduuri rămase după extragerea sucului din trestia de zahar).

Populatia de 85 de milioane de locuitori din Egipt este constituita, în principal, din populație tânără ce va avea o influență mai mare asupra ratei de creștere a industriei hârtiei.

Industria de printing la nivel mondial este așteptata să atingă 980 miliarde $ in 2018. Tehnologia de imprimare, de asemenea, s-a schimbat în ultimul deceniu.

Cota imprimarii digitale este în creștere în mod constant. Cota din întreaga piață digitală se va dubla de la 9,5% în 2008 la 19,7% până în 2018.

SUA este cea mai mare piață de printing, cu toate acestea, China este de așteptat să depășească SUA. India s-a mutat din poziția a zecea la a cincea poziție.

Piața de printing din Orientul Mijlociu atinge 20 miliarde $ în 2016. Cererea pentru tipărirea de etichete, ambalaje flexibile, formate de ambalari active și inteligente și foto-book-uri este de asemenea in crestere.

Exporturile segmentelor de printing si de ambalaje din Egipt sunt estimate a fi în valoare de 250 milioane $ .

Printurile publicitare contribuie semnificativ in businessul de printing din Egipt. Ca un nou concept, sectorul publicitatii digitale are cel mai rapid grad de creștere din cadrul industriei de publicitate din Egipt. Conform unui alt raport, Egipt are aproximativ 350 de prese de tipar digital, producând o medie de 200 de milioane de pagini color și 900 de milioane de pagini alb-negru.

Guvernul egiptean a sustinut industria tipografica, în ansamblu. A redus majoritatea tarifelor la materiile prime, eliminând complet taxele asupra elementelor industriale cheie, inclusiv la diferitele tipuri de mașini de tipărit, echipamente, piese de schimb etc. Aceste produse au fost supuse anterior unor taxe de 6% până la 21%.

Cererea în creștere din segmentele auto și construcții conduce la cererea de plastic. Industria de automobile conține mai mult de 1.000 de piese din material de plastic. Utilizarea de materiale plastice si compozite polimerice a atins 150 kg în mașinile de astăzi.

Este de așteptat ca industria de ambalaje la nivel mondial să crească cu o rată anuală de 4% și sa atinga 975 miliarde $ în 2018.

Conform unui raport recent, vânzările de ambalaje sunt concentrate în Asia, ele au reprezentat 36%, urmate in America de Nord și Europa de Vest reprezentând acțiuni de 23% și respectiv 22%.

Previziuni pe termen mediu pentru industria de ambalaje a alimentelor arata o rată de creștere de 3,4% până în 2018, care este evaluata la circa 284 miliarde $. Piata de Ambalajele pentru lichide se estimează că va crește la 3,3%, la o valoare de 102 miliarde $, pe parcursul acestei perioade.

Cartonul ondulat, hârtia pliata, plasticul flexibil, plasticul rigid și lemnul sunt doar o parte din cele mai folosite materiale de ambalat pentru industria de ambalaje.

Aici gasesti toate detaliile organizatorice, inclusiv preturile pentru servicii

PROFILUL EXPOZANTULUI :

* INDUSTRIA DE CELULOZA SI HARTIE

* INDUSTRIA DE IMPRIMARE

* INDUSTRIA DE AMBALAJE

 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account