Targul International de Mobila si Design Interior MOBITEX 2018 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
25/04/2018 - 28/04/2018
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al BVV  Trade Fairs BRNO, Bursa Romana de Afaceri invita si sprijina companiile romanesti si asociatiile profesionale cu activitate in industria lemnului si a mobilei sa participe cu stand individual sau cu stand national la Targul International de Mobila si Design Interior – MOBITEX care se va desfasura in perioada 25 – 28 aprilie 2018 la Brno, Republica Ceha.

mobitex 2018 brno republica ceha mobilier design interior smart house

Avand o recunoastere internationala, Targul de Mobila si Design Interior – MOBITEX aduce in prim plan principalii producatori si furnizori de mobilier, decoratiuni interioare, echipamente si tehnologii de prelucrare a lemnului din Europa Centrala si de Est. Participarea companiilor romanesti in calitate de expozanti la targul MOBITEX 2018 reprezinta o oportunitatea reala de a se promova si dezvolta noi relatii de afaceri de calitate cu potentiali cumparatori, distribuitori si parteneri de afaceri internationali.

Targul International de Mobila si Design Interior MOBITEX 2018 se va desfasura in paralel cu Targul International de Constructii si Targul International de Case din Lemn, ingloband astfel o gama larga de produse si servicii de afaceri si vanzari in domenii complementare.

Focusul principal al targului international MOBITEX este industria de mobila si prelucrare a lemnului.

targul international de mobila si design interior mobitex 2018 brno cehia


Editia precedenta a targurilor de mobila si constructii a fost reprezentata de catre 827 de companii expozante din 20 de tari, cu un trafic de 44 059 de vizitatori internationali pe o suprafata neta de expunere de 19.630 mp.

Preturile standurilor sunt foarte accesibile, si variaza intre 880 Euro + TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6 mp si 3080 Euro + TVA pentru un stand Exclusive in suprafata de 25 mp.

Rezerva-ti locul la targul MOBITEX pana la 15 ianuarie 2018 si beneficiezi de un discount special si prioritate la distribuirea locatiilor de stand cu vizibilitate buna in cadrul targului.

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.


Aici puteti descarca Formatul, dimensiunile si tarifele standurilor All Inclusive

Mobitex 2018!

In masura in care doriti oferta personalizata in limba romana de inchiriere stand sau alte informatii privind participarea la Targurile Internationale din Brno, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl Andrei CIOROIANU) sau prin email la office@rbe.ro

Companiile din Romania care participa la acest targ, beneficiaza de:

  • Asistenta gratuita pentru organizarea participarii la aceste targuri
  • Oferte personalizate de costuri pentru participare
  • Rezervari de spatii / standuri cu vizibilitate buna in cadrul targului

Ce spun expozantii editiei precedente a Targului International de Mobila – MOBITEX 2017 :

Helena Prokopová, Guild of Upholsterers and Decorators (Breasla Tapiterilor si Decoratorilor):
„Targul MOBITEX din acest an a fost mai bun decat anul trecut, deoarece au existat multe produse interesante. Sunt incantata ca trei membri ai breslei noastre au primit premii pentru produsele lor. Pentru Breasla Tapiterilor, Targul MOBITEX a fost un mare succes ca intotdeauna.”

Petra Sehnalová, decoDoma:
„Am prezentat in principal idei de captusire pentru diferite tipuri de scaune si canapele. Avem 40 de modele si culori diferite si am fost surprinsi de marele interes pe care l-au avut oamenii la MOBITEX pentru aceste produse. Recunosc ca in Republica Ceha nu avem prea multa concurenta in acest sens. Targul a fost de suces pentru noi, chiar daca am fost aici pentru prima data. Am fost multumiti la expozitie, targetul nostru a fost atins si asta inseamna ca prezenta noastra si-a indeplinit scopul.”

René Cígler, Elektro Cígler:
„La targul din acest an am introdus candelabre, lumini, mese si scaune. Standul nostru a fost vizitat de suficienti vizitatori nu numai din Brno si imprejurimile sale, ci din intreaga tara. In plus, avem clientii nostri care ne viziteaza regulat aici. Cu toate acestea, noi, ca si in acest an, obtinem noi clienti la targul MOBITEX. Suntem expozanti permanenti la MOBITEX si pana acum nu s-a intamplat niciodata ca evenimentul sa nu ne inapoieze investitia. De aceea venim in fiecare an deoarece suntem intotdeauna multumiti aici.”


Parteneriatul Bursei Romane de Afaceri cu organizatorul de targuri si expozitii BVV Trade Fairs Brno, completeaza alaturi de alte parteneriate externe, gama serviciilor de internationalizare si vizeaza in mod special internationalizarea companiilor romanesti sprijinita incepand cu vara anului 2017 si prin Programul de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, prin finantarea participarii individuale la targuri, expozitii si misiuni economice in strainatate.

brno cehia targuri internationale mobila constructii agricultura alimente bauturi tehnic inginerie

 

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account