Targul International de Mobila si Design Interior MOBITEX 2017 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
26/04/2017 - 29/04/2017
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


targ mobila mobilier decoratiuni interioare design 2017

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha unul din cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din industria mobilei, sa participe la Targul International de Mobila si Design Interior – MOBITEX, care se va desfasura in perioada 26 – 29 aprilie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Targul International de Mobila – MOBITEX, se va desfasura in paralel cu alte doua targuri, si anume: Targul International pentru Constructii si Materiale de Constructii – IBF si Targul International pentru Case din Lemn – DSB.

Avand o recunoastere internationala, Targul Mobitex va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor interioare si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. Mai mult decat atat, Mobitex reprezinta locul perfect de promovare pentru companiile romanesti din industria mobilei si de design interior, care doresc sa isi dezvolte propriile branduri, sa lanseze noi produse si servicii si sa dezvolte noi relatii de afaceri de calitate cu potentiali cumparatori, distribuitori si parteneri de afaceri internationali.

Companiile din Romania care participa la acest targ, beneficiaza de:

  • Asistenta gratuita pentru organizarea participarii la aceste targuri

  • Oferte personalizate de costuri pentru participare

  • Rezervari de spatii / standuri cu vizibilitate buna in cadrul targului

Preturile standurilor sunt foarte accesibile, si variaza intre 800 Euro + TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6mp si 2800 Euro pentru un stand Exclusive de 25mp.

Rezerva-ti locul la targul Mobitex 2017 pana la data de 15.01.2017 si beneficiezi de un discount de 15% si prioritate la distribuirea locatiilor de stand cu vizibilitate buna in cadrul targului.

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

Aici puteti descarca Formatul, dimensiunile si tarifele All Inclusive ale standurilor Targului Mobitex 2017!

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In masura in care doriti sprijinul nostru, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

Sectoarele principale ale Targului International de Mobila si Design Interior – Mobitex 2017:

  • Mobilier, accesorii si materiale pentru productia de mobilier;
  • Textile pentru casa si accesorii;
  • Cercetare, educatie, software si servicii.

In 2016, targul Mobitex a confirmat trendul de crestere prin numarul mare de expozanti si vizitatori.

La targurile de mobila si constructii au fost prezente 772 de companii expozante din 20 de tari, avand standuri dispuse pe o suprafata expozitionala de peste 19 400 de metri patrati. Pe parcursul celor patru zile ale duratei evenimentului, acesta a fost vizitat de peste 45 000 de vizitatori specialisti, care au pus accent deosebit pe partea de constructii si renovari, materiale de calitate, tehnologii si solutii de economisire a energiei, mobilier si amenajari interioare. Este de asteptat ca aceasta tendinta pozitiva sa continue si in 2017.

Venind in sprijinul companiilor romanesti, cu activitate in industria mobilei si decoratiunilor interioare interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata ceha si cea internationala, precum si al oamenilor de afaceri interesati sa isi gaseasca parteneri si oportunitati de afaceri la nivel international, Bursa Romana de Afaceri a semnat la sfarsitul anului trecut un parteneriat cu cel mai important organizator de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account