Targ international “DESTINATION AFRICA 2017”

Loading Map....

Data
11/11/2017 - 12/11/2017
All Day

Locatia
Nile Ritz Carlton Hotel in Cairo – Egypt

Categorii


Ambasada Egiptului la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial are placerea de a va invita sa participati la “Destination Africa 2017”  in domeniul textilelor, textilelor pentru decoratiuni interioare si confectiilor, eveniment ce se va defasura in perioada 11-12 Noiembrie 2017 in Cairo, Egipt, la Nile Ritz Carlton Hotel.

targ international textile confectii destination africa 2017

Acesta este un eveniment multinational ce va gazdui companii din intreaga lume. Participantii sunt bineveniti la acest eveniment pe perioada a doua zile, avand multiple posibilitati de a identifica oportunitati in domeniul importului, exportului si colaborarii cu tarile din zona Africii de Nord si a Orientului Mijlociu, de a-si extine pietele de desfacere, de a-si dezvolta si diversifica productia si de a intalni noi parteneri de afaceri.

Organizatorii targului international “DESTINATION AFRICA 2017”  sunt incantati sa ii invite firmele romanesti sa participe la acest eveniment si deasemena sa aplice la programul International Buyers Program (IBP), ce ofera transportul si cazarea gratuita in Cairo, pe perioada evenimentului.

Pentru aceasta, membrii Bursei Romane de Afaceri sunt invitati sa completeze formularul atasat si sa il transmita spre analiza la adresa indicata (ibp@destination-africa.org) sau la fax (+20225271015), cu CC la adresa biroului nostru (bucharest@ecs.gov.eg).

Va rugam sa aveti amabilitatea de a distribui invitatia si informatiile privind participarea la acest targ international in domeniul confectii si textile, in randul partenerilor Dumneavoastra de afaceri care ar putea fi interesati.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul evenimentului: www.destination-africa.org sau sa ne contactati la adresa: bucharest@ecs.gov.eg.

Ambasada Egiptului la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account