Targul International AMPER

Loading Map....

Data
15/03/2016 - 18/03/2016
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


Targul International AMPER Bursa Romana de Afaceri

 

Targul International AMPER de Electrotehnica, Electronica, Automatica, Comunicatii, Tehnologii de iluminat si securitate se va desfasura in perioada 15/03/2016 – 18/03/2016 la BRNO – Republica Ceha!

Cel mai recunoscut si respectat targ de electronice si inginerie electrica din Europa Centrala, nu reprezinta doar locul unde companiile isi prezinta business-ul lor si isi intalnesc potentialii clienti si distribuitori, ci si locul in care vizitatorii au posibilitatea sa intalneasca profestionistii din domeniu.

BVV Trade and fairs Brno 1 mic

Pe durata targului, se va desfasura si intalnirea anuala nationala a inginerilor electricieni, si prin urmare participantii la AMPER au ocazia sa asiste activ la trei zile pline de informatii, 8 speakeri, subiecte interesante, toate acestea intr-un loc si totul fiind organizat de partenerul nostru L.P. Electro.

O alta premiera isi va arata importanta, este vorba despre AMPER Start Up – noi solutii inovatoare, pornind de la antreprenorii care au facut primii lor pasi in lumea afacerilor. Suntem pe cale de a sprijini 8 companii de pornire si de a le ajuta cu participarea la Targul International AMPER . Nu ratati standul lor comun, alocat in sala de expozitii F.

Targul International AMPER Bursa Romana de Afaceri

Mai mult decat atat, se va prezenta AMPER Smart Cities – acesta este numele noului brand al programului care evidentiaza tehnologiile si produsele inteligente. Datorita cooperarii cu compania Consulting Services alaturi de seminarul „Smart City in praxis”, a fost introdus acest program, in scopul de a sprijini soluții inovatoare pentru orașe și gospodării. 

In al doilea rand, ceva ce a devenit traditie de-a lungul ultimilor ani: Forumul OPTONIKA si Forumul AUTOMATION sunt pe cale sa se desfasoare intr-o noua editie. Nenumarate ore de seminarii, profesionisti din institute stiintifice de prestigiu si din top managementul companiilor asociate, vor fi forumul nostru care se va concentra pe subiectele de Optica si Automatizare. Forumul Optonika va fi amplasat in sala de expozitii F si forumul Automation in sala V – ambele in perimetrul apropiat de expozanti din domeniile reprezentate.

Si nu in ultimul rand! Masini electrice, statii de incarcare si toate produsele conexe. Programul recunoscut ca AMPER Motion va fi de asemenea prezent. Ce este nou in domeniul motoarelor electrice si in ce directie se inclina trendul ? Prezinta-te la Targul International AMPER si afla singur!

Aici gasesti toate detaliile organizatorice, inclusiv preturile si dimensiunile standurilorAMPER 2016

Aici gasesti toate documentele necesareAMPER 2016

Aici gasesti date statistice de la editia de anul trecutAMPER 2015

Bursa Romana de Afaceri este reprezentantul oficial in Romania, al BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha.

Vrei sa-ti sustii imaginea, sa stabilesti noi contacte si sa intri pe piata Europeana? Alatura-te comunitatii noastre de business!

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Asteptam cu nerabdare sa va intalnim la Targul International AMPER Editia 24, in Brno!

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account