Targul International de Fashion: Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Marochinarie STYL&KABO 2018, Brno – Republica Ceha

Loading Map....

Data
17/02/2018 - 19/02/2018
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile de profil din industria de imbracaminte si incaltaminte, confectii, textile si pielarie sa participe la editia din primavara a Targului International de Fashion STYL&KABO care se va desfasura in perioada 17 – 19 februarie 2018 in Brno, Republica Ceha.

Targul International de Fashion STYL&KABO este unul cu traditie, prima editie desfasurandu-se inca din anul 1993 si astazi ajuns la editia cu numarul 51, STYL&KABO reprezinta cel mai important targ international pentru industria de imbracaminte, textile, confectii, incaltaminte si pielarie din Europa Centrala si de Est. Aici expozanti din intreaga Europa, vin sa prezinte branduri noi, noutati si tendinte din fiecare sector al industriei de imbracaminte si incaltaminte. O sectiune a targului este dedicata, de asemenea, unei selectii de bijuterii si accesorii pentru costume.

Vizitatorii targului international Styl&Kabo sunt in procent de 75% din afara Cehiei, din categoria distribuitorilor care cauta noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si reprezentanti ai industriei internationale de fashion / moda. Toti acesti profesionisti vin aici cu scopul principal de a face afaceri.

Statistici STYL-KABO August 2017

Numar de companii expozante300 (STYL: 195, KABO: 105)
Numar de producatori cehi75
Numar de tari participante14
Suprafata totala de expunere in m27 698 (STYL: 4 769, KABO: 2 929)
Numar de vizitatori 5 714
Vizitatori din strainatate565 din 25 de tari
Numar de jurnalisti acreditati65
Pozitie STYL&KABONr. 1 in Europa Centrala si Est

Aici gasesti mai multe informatii de la editia precedenta
STYL&KABO august 2017


Preturile standurilor sunt foarte accesibile, si variaza intre 950 Euro fara TVA pentru un Stand Basic in suprafata de 6 mp si 4000 Euro fara TVA pentru un Stand Premium in suprafata de 32 mp.

Descarcati la urmatoarele linkuri Formatul, dimensiunile si tarifele All Inclusive ale standurilor STYL si KABO.

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului, BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

Sectiunile targului STYL:

CLASICE: imbracaminte de dama si barbati, tricotaje, imbracaminte din piele si blana

COPII: imbracaminte pentru copii si nou-nascuti

LENJERII: lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie

ACCESSORII: bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile

Sectiunile targului KABO:

INCALTAMINTE: pantofi pentru femei, barbati si copii

ACCESORII: genti, valize, curele si manusi

MATERIALE, COMPONENTE, ECHIPAMENTE: piele naturala, alte materiale, designeri de pantofi si alte elemente componente de lux


In masura in care doriti oferta personalizata de inchiriere stand in limba romana sau alte informatii privind participarea la Targul International de Fashion – STYL&KABO 2018, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl. Andrei CIOROIANU) sau prin email la office@rbe.ro

Testimonial:

Desirette, companie romaneasca care a participat la editia din februarie 2017 a targului STYL&KABO.

„KABO ne-a oferit posibilitatea de a ne promova in mediul de business prielnic brandului nostru. Am legat relatii/conexiuni cu potentialii clienti si am primit feedback pozitiv de la cei mai importanti trendforecasteri din lume. De asemenea, legaturile cu ceilalti producatori din domeniu si schimbul de experienta au fost importante.
Evenimentul a fost organizat pana in cele mai mici detalii, impecabil.”

***

Venind in sprijinul companiilor romanesti, cu activitate in industria de fashion, Imbracaminte, Textile, Incaltaminte, Pielarie, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata ceha si internationala, precum si al oamenilor de afaceri interesati sa isi gaseasca parteneri si oportunitati de afaceri de nivel international, Bursa Romana de Afaceri a devenit reprezentant pentru Romania al celui mai important organizator de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account