Targul International Tehnic – MSV 2017 Brno, Republica Ceha

Loading Map....

Data
09/10/2017 - 13/10/2017
All Day

Locatia
Brno Exhibition Centre

Categorii


Vezi aici editia de anul acesta a
Targului International Tehnic MSV 2018

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania, al BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha, Bursa Romana de Afaceri invita companiile romanesti si asociatiile profesionale si de afaceri de profil din industria prelucratoare, masini-unelte si inginerie – sa participe la a 59-a editie a celui mai important targ industrial din Europa Centrala, Targul International Tehnic MSV 2017 care se va desfasura in perioada 09 – 13 octombrie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Targul International Tehnic MSV 2017 1 Brno Cehia rezervari standuri exportatori producatori oportunitati afaceri export echipamente sisteme industrie masini unelte inginerie produse de vanzare

Targul International Tehnic – MSV este o emblema a Europei si este recunoscut si apreciat ca fiind cel mai important targ comercial international din Europa Centrala. Targul MSV reprezinta un eveniment de afaceri ce nu trebuie sa lipseasca din agenda niciunui specialist din domeniu, mai ales a unui producator sau exportator care activeaza in industrie.

In fiecare an, Targul MSV isi confirma pozitia sa de lider al targurilor de profil din Europa Centrala, prin participarea unui numar de peste 1700 de companii expozante si 75 000 de vizitatori din peste 50 de tari din intreaga lume.

Profilul vizitatorilor este foarte solid si strans legat de particularitatea targului. Aproximativ 70% din vizitatori sunt factori de decizie in companii si influenti in deciziile de cumparare, o treime dintre ei fiind in roluri de management, aspect important ce confirma numarul in crestere a vanzarilor si contractelor semnate chiar in cadrul targului.

Participarea companiilor exportatoare romanesti la acest targ international de prestigiu, reprezinta o oportunitate reala de a se promova, de a lansa noi produse si servicii si de a dezvolta noi relatii de afaceri de calitate, la nivel international.

Targul International Tehnic – MSV, se va desfasura concomitent cu Targul International de Transport si Logistica si Targul International de Tehnologii pentru Protectia Mediului, acoperind astfel o gama larga de produse si servicii de afaceri si vanzari in domenii complementare.

Companiile din Romania care participa la acest targ, beneficiaza de:

 • Asistenta gratuita pentru organizarea participarii la aceste targuri
 • Oferte personalizate de costuri pentru participare
 • Rezervari de spatii / standuri cu vizibilitate buna in cadrul targului

Preturile standurilor sunt accesibile, si variaza intre 2500 Euro + TVA pentru un Stand Basic in suprafata de 9 mp si 5200 Euro + TVA pentru un Stand Exclusive in suprafata de 16 mp. Pentru suprafete mai mari va rugam sa ne contactati pentru oferte personalizate.

Rezerva-ti locul la Targul International Tehnic – MSV 2017 pana la data de 31 martie 2017 si beneficiaza de un discount special si prioritate la distribuirea locatiilor de stand cu vizibilitate foarte buna in cadrul targului.

producatori oportunitati afaceri export echipamente sisteme industrie masini unelte inginerie produse de vanzare automatizari afaceri

INFO: Toate costurile vor fi achitate direct catre organizatorul targului, BVV Trade Fairs – Cehia, pe baza contractelor si facturilor emise de acestia.

Inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In masura in care doriti sprijinul nostru sau informatii suplimentare privind participarea la Targul International Tehnic – MSV 2017, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 (persoana de contact Dl Andrei CIOROIANU) sau prin email la [email protected]

Sectoarele principale ale Targului International Tehnic – MSV 2017 :

 • Masini-unele de prelucrare si formare a metalelor

 • Industria metalurgica

 • Sudura, Tehnologii de suprafata

 • Minerit, metalurgie, ceramica, ingineria sticlariei

 • Materiale si componente pentru ingineria mecanica

 • Sisteme hidraulice si pneumatice, tehnologii de racire si aer conditionat

 • Echipamente de putere si transformare, curenti tari

 • Electronica, automatizari si tehnologii de masurare

 • Cercetare, dezvoltare, transfer de tehnologii, servicii financiare

 • Materiale plastice, cauciuc, materiale composite

 • Produse chimice pentru inginerie

Targul International Tehnic Brno intalniri B2B

Informatii importante:

Anual, la Brno se organizeaza aproximativ 50 de targuri şi expozitii internaţionale, vizitate de peste 1 milion de persoane interesate in afaceri, din toate colturile lumii.

Traditia expoziţiilor de la Brno este impresionanta. Complexul expozitional a fost inaugurat în anul 1928 cu „Expoziţia culturii contemporane în Cehoslovacia”. In anii `50, în arealul expoziţional de la Brno s-a reuşit organizarea „Expoziţiei industriei cehoslovace constructoare de maşini”, tranformată apoi în „Târgul Internaţional Tehnic -MSV” care in prezent este unul din cele mai importante targuri recunoscute la nivel European.

In cei peste 85 de ani de functionare ai Complexului Expozitional, activitatea s-a dezvoltat atat de mult incat Brno şi-a castigat renumele de oraş expoziţional. Dispus pe o suprafata de 667,000 mp, complexul expoziţional are o suprafaţă inchiriabila de 130.000 m², si se numără printre cele mai mari suprafeţe expoziţionale ale lumii reprezentand pentru multi ani la rand punctul de intalnire comerciala intre Est si Vest.

Editia precedenta a targului MSV a avut parte de un succes de proportii. La targul MSV 2016 au expus 1711 companii internationale, pe o suprafata neta de peste 44 000 de metri patrati, cea mai mare suprafata inregistrata din 2008. Expozantii si-au rezervat zonele standurilor cu cateva luni inainte. Toate pavilioanele centrului de expozitii au fost ocupate. De asemenea, targul a inregistrat o prezenta record; pe parcursul primelor patru zile, targul a fost vizitat de peste 80000 de persoane. Nu in ultimul rand, la targ au fost prezenti si oaspeti VIP, inclusiv Presedintele Ceh Miloš Zeman, Prim-Ministrul Ceh si Ministrul Economiei Slovaciei.

 

Economia Republicii Cehe este marcata de una dintre cele mai rapide cresteri si cele mai scazute rate ale somajului din Europa.

Nu v-ati hotarat inca? Haideti sa vedem ce spun expozantii Targului International Tehnic – MSV, Brno!

Carl Fruth, proprietar majoritar, 4ISP:

“Cu toate ca firma noastra 4ISP este relativ nou venita la targul MSV – ne prezentam doar pentru a treia oara – anul acesta 2016 am inchiriat intreg pavilionul Y numai pentru noi. Am primit peste zece de mii de clienti, cei mai multi dintre ei au avut un interes fata de laserele cu fibre pentru taiere. Prin urmare, am incheiat contracte in valoare de 25 milioane coroane cehesti si am vandut douasprezece utilaje, direct in cadrul acestui targ.”

Zbyněk Ludačka, director executiv, Ludačka Machine Tools s. r. o.:

“Targul din acest an a fost un adevarat succes; am semnat un contract cu compania ZKL Brno, a. s. in valoare de 1,5 milioane de euro direct la acest targ. Participarea la targ a fost buna; ai putea sesiza ca interesul pentru MSV este sporit din partea expozantilor. La fel ca in fiecare an, am folosit-o pentru intalniri de afaceri și o serie de alte negocieri si am castigat o imagine de ansamblu a inovatiilor in industria constructoare de mașini.”

Petr Vladik, business manager, DMG Mori Czech s. r. o .:

“Pot vorbi doar in mod pozitiv despre targ; compania a fost placut impresionata de targul MSV din acest an. Am prezentat 14 masini in salile P și Z și toate dintre ele erau noi sau modernizate. Intalniri de afaceri s-au desfasurat in mod continuu, una dupa alta. Am fost vizitati de un numar de clienti existenti, precum si de noi clienti si ne-am stabilit noi contacte de afaceri. Am fost multumiti.”

Pavel Kunert, reprezentant de vânzări, Alfleth Engineering, s. r. o .:

“Noi am fost bucurosi sa venim la Brno pentru a introduce noile noastre strunguri automate. Prezenta noastra a fost chiar mai buna decat ne-am asteptat. Standul nostru a fost vizitat de profesionisti care stiau despre ce era vorba. Interesul a fost mare, targul a fost de succes pentru compania noastra. Participarea noastra la acest targ ne serveste pentru a forma contacte noi, pe care le-am si facut dealtfel.”

Bursa Romana de Afaceri va organiza Misiunea Economica - la Targul MSV 2017
Vezi aici programul misiunii

Venind in sprijinul companiilor romanesti cu activitate in industria prelucratoare, masini-unelte si inginerie, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piata Ceha si pe cea internationala, precum si al oamenilor de afaceri dornici sa isi gaseasca parteneri si oportunitati de afaceri la nivel international, Bursa Romana de Afaceri a semnat la sfarsitul anului trecut parteneriatul cu unul din cei mai importanti organizatori de targuri internationale din centrul Europei – BVV Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha – compania care gazduieste Targul International Tehnic – MSV.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account