Bucharest Business Party & Networking

Loading Map....

Data
15/06/2017 - 16/06/2017
6:30 pm - 3:00 am

Locatia
Casa Doina

Categorii


Bucharest Business Party & Networking este un eveniment de business networking organizat la Bucuresti de INTELGLOBALIS Consulting si BURSA ROMANA DE AFACERI.

Evenimentul – ofera noi oportunitati si provocari atat pentru participanti dar si pentru partenerii si invitatii speciali, iar in cadrul acestuia toti invitații nostri vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de afaceri de valoare.

PARTICIPANTI: reprezentanţi cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori, bancheri ş.a.), ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătoresti ş.a) precum şi ai administratiei locale, diplomati, medici, arhitecti si artisti din Romania dar şi din străinătate.

 

Bucharest Business Party & Networking va avea loc incepand cu ora 18:30 la Restaurantul CASA DOINA situat pe Bd Kiseleff, unul din cele mai luxoase locuri de petrecere a timpului din Bucuresti.

Numar estimat de participanti: 100

Bucharest Business Party & Networking va avea loc la Restaurantul CASA DOINA situat pe Bd Kiseleff, unul din cele mai luxoase locuri de petrecere a timpului din Bucuresti. X Party & Networking Bucuresti Cluj evenimente afaceri business social antreprenoriat juridic Numar de participanti: 100-150.

 X Party & Networking Bucuresti Cluj evenimente afaceri business social antreprenoriat juridic

IMAGINI DE LA EVENIMENTUL SIMILAR ORGANIZAT LA CLUJ

X Party & Networking Bucuresti Bucharest Business Party & Networking

 

PROGRAM 15 iunie 2017:

Ora 18:30 Primirea participantilor

Ora 20:00 Deschiderea evenimentului, prezentarea invitatilor speciali si a partenerilor

Ora 20:30 Party & Networking

 

 

INVITAȚI SPECIALI:

Shaun RIORDAN – diplomat de cariera, cu experienta de 17 ani in serviciul de reprezentare externa a Marii Britanii, in prezent consultant geostrategic pentru corporatii, fonduri de investitii si guverne. In Romania, colaboreaza cu Bursa Romana de Afaceri pentru implementarea programului de training in Business Diplomacy dedicat liderilor de business care inteleg ca Diplomatia trebuie sa fie noul mod de viata al unui om de afaceri international.

Ilan LAUFER – Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat – Coordonatorul Programului START-UP NATION 2017

Virgil IANTU – unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune romani din toate timpurile. Emisiuni ca Vrei să fii miliardar?, Copiii spun lucruri trăsnite s.a., Domnul Virgil Iantu le-a dus la ratinguri foarte ridicate. De asemenea, este castigatorul mai multor premii prestigioase printre care: “Cel mai iubit om de televiziune”, „Audiență și Popularitate” etc.

Milan PEPRNIK – Ministru Consilier – Sef al Sectiei Economice a Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti

Wouter REIJERS – Consulul Onorific al Olandei in Romania

Alain SCHODTS – Președintele Belgian Romanian Business Association, organizație de oameni de afaceri care are ca scop susținerea și dezvoltarea afacerilor Române in Belgia și a celor Belgiene in România.

 

Pretul unui tichet de participare Early Bird este de 120 lei/participant pentru cei ce isi rezerva locul pana pe data de 1 iunie 2017, si de 150 lei pentru cei care se inscriu in perioada 1-15 iunie 2017.

Taxa de participare include accesul la eveniment, oportunitatea unui networking de calitate, finger-food si vouchere pentru bautura in valoare de 35 lei. Consumatia suplimentara va fi suportata de fiecare participant in parte.

Dress code acceptat: business, smart casual sau cocktail attire.
ATENTIE! Accesul se face strict pe baza invitatiei si in conditiile respectarii codului vestimentar.

Mai multe detalii puteti solicita la telefon 0737888876 sau prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro 

Solicitarea de rezervare a tichetelor se poate face si prin formularul de mai jos.

Rezervari

Bookings are closed for this event.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account