Fabrica de productie profile si structuri metalice de vanzare

1
1

Facilitatea de productie este complet functionala si toate utilajele lucreaza in conditii foarte bune, organizata intr-o hala de productie in suprafata de 22.500 mp amplasata pe un teren in suprafata de 30.000 mp

Fabrica produce profile metalice si pentru PVC (sisteme pentru ferestre si usi), profile si structuri metalice pentru constructii, dar si profile pentru structuri de rigips.

Capacitatea lunara de productie este de 5000 tone, echivalentul unei cladiri de 100,000 mp

 

Dimensiunea profilelor poate fi orice multiplu de 1 mm, iar profilele pot fi – datorita tehnologiei avansate duble sau triple.

Grosimea profilelor poate ajunge pana la 10,5 mm.

 

Hala are doua zone de productie, cu inaltimi intre 6.5m si 10 m.

Afacerea dispune de post de transformare propriu pe line de 10Kw, Rezervoare si bazine de apa proprii, statie de epurare.

Are doua deschideri largi la doua drumuri, din care una la un drum judetean in stare foarte buna.

Exista posibilitatea achizitiei de teren suplimentar in suprafata de pana la 58.000 mp, lipit de cel aflat in proprietate.

fabrica metal galvanizare profile metalice profile metals romania structure foreclosure afacere de vanzare busienss for sale afaceri profitabile

In prezent fabrica este in conservare perfecta (a functionat aproximativ un an de zile), si poate fi repornita in orice moment. Fostul proprietar, a avut ca obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, cu activitate in domeniul Industrie prelucratoare de materii si materiale.

 

Partile interesate de aceasta fabrica – afacere de vanzare sunt rugate sa ne contacteze la office@rbe.ro sau la telefon 021-266.56.77

Situatia speciala
Insolventa
Obiectul vanzarii
Active Imobiliare, Echipamente, Utilaje, Creanta
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account