Exploreaza oportunitatile de investitii, fuziuni si achizitii de afaceri. Fii la curent cu ce se intampla in piata de m&a si in industriile care te intereseaza

SPITALE, CENTRE SI CLINICI MEDICALE

MEDIA

TELECOM

CONSTRUCTII

ENERGIE

Comunica-ti criteriile de investitii si industriile preferate, Construieste relatii de afaceri de calitate cu antreprenorii si firmele de succes & Colaboreaza cu cei mai buni experti din domeniu

SERVICII FINANCIARE

IT&C

REAL ESTATE

INDUSTRIA MOBILEI

AGRICULTURA

INFRASTRUCTURA

DISTRIBUTIE

De ce utilizeaza Investitorii strategici & financiari precum si furnizorii de servicii profesionale de m&a, platforma RBE Connect:

Networking de Calitate

Comunitatea de afaceri este in continua schimbare, firmele dezvoltand noi produse si servicii sau gasindu-si noi clienti care le asigura potential de crestere mare. Stai conectat in RBE Connect cu oamenii de afaceri activi si relevanti si afla din timp care sunt oportunitatile din piata. Participa la evenimentele de afaceri si de networking recomandate de Bursa Romana de Afaceri.

Prezenta activa in mediul on-line si off-line

Prezentarea criteriilor de investitii si a domeniilor de interes pentru investitii, trebuie facuta atat in mediul on-line cat si in cadrul evenimentelor de afaceri si de networking. Asigura-te ca esti vizibil si ca cineva reprezentativ la nivel national si international iti recomanda dealuri la momentul potrivit. Listeaza-ti in platforma RBE Connect criteriile de achizitii pentru a fi in contact direct cu potentialele tinte. Inscrie-te in grupul nostru de investitori activi pentru a primi cele mai fresh oportunitati de investitii.

Identifica-ti expertii de care ai nevoie

Gaseste-ti expertii si furnizorii de servicii profesionale, care au track-record si pot optimiza timpii si costurile tranzactionarii.

Stai la curent cu ultimele noutati si solicitari din mediul de afaceri

Vezi care sunt domeniile cele mai active, unde se fac dealuri, si orienteaza-te intr-acolo. Oamenii de afaceri care isi listeaza direct solicitari, propuneri sau afaceri de vanzare sunt potentiali parteneri pentru tine. Mentionam ca exista o serie de companii, nu doresc listarea in mediul online, de aceea mentinerea contactului permanet cu noi este important si pentru tine.

Comunica eficient in mediile relevante si frecventate de antreprenori, bancheri si alti investitori

Publica-ti comunicate de presa in PRbox

Prin partenerul nostru PRbox iti poti publica comunicatele de presa gratuit. Daca ai nevoi de comunicare complexe, alege unul din pachetele noastre de comunicare disponibile.

Promoveaza Stirile de business

RBE Connect NEWS este platforma de stiri de business a Bursei Romane de Afaceri, unde iti poti poti comunica gratuit noutatile si stirile.

Publica Opinii Profesionale in Blogul de business al Bursei Romane de Afaceri

Demonstreza-ti expertiza pe domeniile care te intereseaza. Publica analize si opinii profesionale in Centrul de Resurse / Blogul de Afaceri / al Bursei Romane de Afaceri.

STABILESTE O INTALNIRE CU NOI:

Bursa Romana de Afaceri – RBE Connect

Bratianu Business Center
Bd. I.C. Bratianu 10, etaj 2, Sectorul 3, Bucuresti, Romania
Tel: +4 021 266 56 77
Fax: +4 021 266 56 88
Email: office@rbe.ro

dealuri consultanti m&a achizitii si fuziuni de companii firme vanzari cumparari analisti experti tranzactii stiri avocati auditori contabili

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Log in with your credentials

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account