Afacere foarte bună, proprietarul caută un cumpărător care să-i permită retragerea.

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: chandr… ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de chandre, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de chandre, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: IoanHo… ...

Listingul de Interes: Cumpar SRL

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… ...) Sint interesat in distribuirea de sacose in jud Dimbovita (NEAGAD… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Vand Depozit materiale de constructii jud. Mures (baraba… ...)
Afacere la cheie – restaurant – cafenea – ceainarie (Lavini… ...) as dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… ...)
Afacere profitabila la cheie de vanzare: Restaurant de lux situat intr-o zona centrala in Bucuresti (Andrei… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… ...) Bună seara, as dori sa-mi comunicați mai multe detalii legate de oferta d-voastră. Aștept un răspuns de la d-voastră pe aceasta tema. Va mulțumesc ! Cu stima Liviu Lupu (Liviu … ...)
Preluare afaceri (Stoia ...) Buna ziua, numele meu este Elena si am vazut anuntul dvs. Va supun atentiei urmatoarea afacere: Open Active #27679-RBE Laborator Artizanal de fabricare a înghețatei Italiane cu dubla linie de producție si food truck pentru vânzarea înghețatei. O afacere perfecta pentru o familie. Multumesc pentru atentie (elena7… ...)
De vanzare afacere online (epneu ...) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide ...)
Parc Fotovoltaic de vanzare 2 x 500kW (sebast… ...) Bună ziua. Sunt interesat să aflu cât mai multe date tehnice despre acest proiect și o estimare a costului de vânzare, astfel încât să pot trimite o informare completă investitorilor pe care îi reprezint. Vă mul’umesc. Rares Bertzi (RaresB… ...)
Cumpar proiect parc eolian (azarum… ...) Buna ziua. Avem la vanzare un parc eolian format din 6 turbine, cu o putere instalata de 9 MWh. Pretul este de 1.800.000.euro (Vro ...)
Vanzare site obtinere oferte si emitere polite de raspundere civila auto (MANOIU… ...) sunt interesat. va rag sa ma sunati la 0764785599. Multumesc Liviu (levysh ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account