Afacere foarte bună, proprietarul caută un cumpărător care să-i permită retragerea.

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: chandr… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de chandre, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de chandre, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: IoanHo… …

Listingul de Interes: Cumpar SRL

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… …) Bună ziua, Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog? (3TEES …)
Soft comert online (Mutuad… …) Vreau mai multe detalii pe email – iurcup@gmail.com (Valeri… …)
Vand societate detinatoare a 20 ha teren. (Dreea …) Buna ziua! Sunt interesat. As dori mai multe detalii. (Christ… …)
De vanzare afacere online (epneu …) Buna ziua, un numar de contact va rog. Multumesc (ide …)
Cumparator afacere loc de joaca sau spatiu pentru desfasurarea acestei activitati – Bucuresti (Andrei… …) Buna ziua, detin un loc de joaca pentru copii in Bragadiru, Ilfov pe care am decis sa il vand. Va rog sa-mi spuneti daca va intereseaza. Multumesc. (Dyanet… …)
Cedam afacere tapiterie (fronta… …) Salut, Sunt Interesat sa fac o oferta legat de solicitarea: Cedam afacere tapiterie, ID: 30140. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. Valentus (Valent… …)
Proprietari proiect centrala electrica fotovoltaica hibrid, cauta investitor (Andrei… …) Doresc mai multe informatii despre proiect. O zi buna. (Daniel… …)
Cautam distribuitor sacose Biodegradabile produse in Romania (cosmin… …) 0757380553 (100gui… …)
Investitor interesat sa achizitioneze afacere in Cluj (Andrei… …) vand fabrica de prelucrat lemn, constructii case si cabane din lemn (silvah… …)
Proprietar teren cauta partener financiar pentru realizarea unui complex rezidential in Bucuresti (Andrei… …) Doresc mai multe detalii pentru anuntul : Proprietar teren cauta partener financiar pentru realizarea unui complex rezidential in Bucuresti, ID: 26573. (bogdan… …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account