as dori mai multe detalii, este operational, poate fi marit ? locatia exacta.

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: Cusiac ...

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Cusiac, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de Cusiac, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Andrei… ...

Listingul de Interes: Proprietari proiect centrala electrica fotovoltaica hibrid, cauta investitor

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpar/Investesc/5.000.000Euro-10.000.000Euro (ALIN19… ...) Buna ziua..ma numesc Pavel Vladu ..sunt brocker in domeniul horeca 10 ani (Polo S… ...)
Laborator de analize medicale cu o experienta de 20 ani, recunoscut si apreciat la nivel local (VIctor… ...) Interesat de cumparare (danmat… ...)
Cumparare Afacere (florin ...) Buna ziua! Suntem in cautare de distribuitori pentru produsele noastre pentru care avem exclusivitate pe piata romaneasca: lumanari parfumate naturale pe baza de ulei de palmier, import SUA. Daca sunteti posibil tentat, va asteptam pentru detalii. Multumim! (Lumana… ...)
Cumpărare afacere (Adrian… ...) Doresc sa dezvoltam si in Targoviste activitatea care o desfasurati in Oradea (NEAGAD… ...)
Vand pachet complet utilaje pt productie mobilier din pal melaminat (Bradea… ...) 20000lei (ref-fa… ...)
Important Producator Ceh de automatizari si tehnologii SMART pentru imobile rezidentiale si de birouri si Iluminat stradal, cauta distribuitori – reprezentanti in Romania (Valent… ...) Sunt interesat de listingul tau (GuTang… ...)
Cedam afacere tapiterie (fronta… ...) Salut, Sunt Interesat sa fac o oferta legat de solicitarea: Cedam afacere tapiterie, ID: 30140. Inteleg ca din motive de asigurare a confidentialitatii, inainte de a primi mai multe detalii, va trebui sa semnez Acordul de Confidentialitate si neocolire pe care il voi primi prin email. Valentus (Valent… ...)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu ...) Buna,nr de contact va rog,multumesc (Postol… ...)
Investitor interesat sa achizitioneze afacere in Cluj (Andrei… ...) vand fabrica de prelucrat lemn, constructii case si cabane din lemn (silvah… ...)
Fabrica de mobila de vanzare (prelucrare a lemnului si productie de mobilier). Afacere profitabila! (Andrei… ...) Buna ziua,ma numesc Toma Paul,compania mea activeaza in domeniul productiei si comertului cu material lemnos si doresc sa aflu mai multe detalii referitoare la anuntul respectiv.. (TOMA P… ...)

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account