as dori sa cunosc mai multe detalii , sa vad afacerea , merci

Solicitarea de Interes de mai sus, vine din partea Membrului RBE Connect: cristi… …

Detaliile solicitate de partenerul de afaceri interesat:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii suplimentare:

Lacat Detaliile sunt disponibile doar celor care confirma interesul de afaceri pentru solicitarea listata de cristip, si cu acceptul / confirmarea acestuia

Detalii privind Listingul (Oportunitatea de Interes):

Proprietarul Listingului: Andrei… …

Listingul de Interes: De vanzare afacere distributie lubrifianti, reprezentant al unei marci internationale Premium, vanzare piese auto

Tipul Interesului:

Domeniile de Interes:

ALTE RELATIONARI / COMUNICARI DIRECTE REALIZATE INTRE VANZATORI DE AFACERI SI CUMPARATORI / INVESTITORI

PROPUNEREA DE AFACERI LISTATA INITIAL IN PLATFORMA RBE CONNECT MESAJUL DE INTERES DE LA PARTENERUL IDENTIFICAT PRIN PLATFORMA
Cumpar SRL (IoanHo… …) Afacere foarte bună, proprietarul caută un cumpărător care să-i permită retragerea. (chandr… …)
Cumparator afacere catering in Bucuresti (Andrei… …) In cazul in care sunteti interesat pentru o afacere in Sibiu, va transmit urmatoarea oferta: https://rbe.ro/oportunitati-de-afaceri/vand-afacere-restaurant-pub-centrul-vechi-ultracentral-sibiu/ (avradu… …)
Vand firma eligibila Fonduri Europene Măsura 2.2. (Iulian… …) MA intereseaza cod caen hoteluri (Corado …)
Claudiu Baluta (claudi… …) Buna ziua, ma numesc George Sandu si am o agentie de marketing online sin 2004 si vreau sa vand 50% din actiuni. Avem contracte importante cu o cifra de afacere de 100000 euro si un rofit pe primele 6 luni de 14500 euro. Daca sunteti interesat putem discuta. Multumesc! (George… …)
Cumpăr afacere de producție (Mihai … …) Suport investitii tip pre-seed,A,B Planul meu de afacere este in domeniul tehnologiei cu aplicatie vasta in domeniul comertului online. Este vorba de o noua interfata de cumparaturi… Caracteristicile produsului meu vor implica un dispozitiv (de marimea unei camere video) computerizat. Care va fi atasat printr un cablu usb eventual prin wifi : caracteristica lui va fi ca produsele comandate din mediul online pot fi vizualizate de utilizator ca printr-o fereastră de magazin… Utilizatorul poate gestiona produsul în toate direcțiile… Ca si cum ar fi in fata lui fara a se mai deplasa la magazinele sau spatiile de cumparare in cauza. Dacă produsul meu este pus în aplicare, va prelua o piață mare din punct de vedere al bunurilor și serviciilor de larg consum de altfel va aduce avantaje consistente economiei și va crește numărul de locuri de muncă în zona tehnologiei (Mutuad… …)
Vand Restaurant la Cheie (Nelu …) asc dori sa cunosc mai multe detalii (cristi… …)
Cumpărare afacere (Adrian… …) Vand siteurile cufarulnaturii.ro si shoppu.ro. Pret 20.000 EUR impreuna. Relatii la telefon 0752299317 sau email office@cufarulnaturii.ro (kariba… …)
Bar restaurant de vanzare, situat in Centrul Vechi – Bucuresti (naynay …) Buna ziua, sunt interesat. la ce nr de telefon va pot contacta. (robert… …)
Vand 50% afacere profitabila comert (Mirela …) buna seara. as fi interesat de o eventuală colaborare (eu …)
Caut partener financiar sau societate de constructii ,pentru realizarea unui complex rezidential in Craiova, zona Ford Romania . (Alex A… …) care este modalitatea de contact pentru detalii ? (mbn …)

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account